KONI 11 #1 Публикувано 20 Декември, 2008 (Редактирано) здравеите колеги днес смених д13-ката пак с хонда но прелюд.след като отмина еуфорията и се стъмни видях че не светят заден десен габарит предните и дватаи най разочароващотото таблото.понеже специално за прелюд нямам никаква идея нито къде са предпазителите нито какво с какво е вързаномоля знаещите да помогнат да си реша проблемите.или колегите от Бургас да ме насочат към някой кадърен електричар.благодаря предварително.п.с като казах таблото имах предвид осветлението на оборотомер,скоростомер и тн. Редактирано 20 Декември, 2008 от KONI Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #2 Отговорено 20 Декември, 2008 Здравей, колега. Проблема ти ми звучи до болка познат! Търсих го цял месец и накрая колегата Николчо го оправи за 3 минути. Долу вляво при педалите (зад таблото с предпазителите) имаш няколко букси. Една от тях е за светлините. Извади буксите, пръсни ги с нещо почистващо и ще светнеш като коледна елха. И на мен не ми светеха само габарити и таблото. При много влажно време, понякога сами се оправяха. Пластините са окислени и не правят контакт. Почисти ги и си готов. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KONI 11 #3 Отговорено 20 Декември, 2008 Здравей, колега. Проблема ти ми звучи до болка познат! Търсих го цял месец и накрая колегата Николчо го оправи за 3 минути. Долу вляво при педалите (зад таблото с предпазителите) имаш няколко букси. Една от тях е за светлините. Извади буксите, пръсни ги с нещо почистващо и ще светнеш като коледна елха. И на мен не ми светеха само габарити и таблото. При много влажно време, понякога сами се оправяха. Пластините са окислени и не правят контакт. Почисти ги и си готов. благодаря колега още сутринта ще пробвам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове