Jump to content
KONI

прелюд

Recommended Posts

здравеите колеги днес смених д13-ката пак с хонда но прелюд.след като отмина еуфорията и се стъмни видях че не светят заден десен габарит предните и дватаи най разочароващотото таблото.понеже специално за прелюд нямам никаква идея нито къде са предпазителите нито какво с какво е вързаномоля знаещите да помогнат да си реша проблемите.или колегите от Бургас да ме насочат към някой кадърен електричар.благодаря предварително.п.с като казах таблото имах предвид осветлението на оборотомер,скоростомер и тн.

Редактирано от KONI

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, колега. :DПроблема ти ми звучи до болка познат! ;) Търсих го цял месец и накрая колегата Николчо го оправи за 3 минути. :D Долу вляво при педалите (зад таблото с предпазителите) имаш няколко букси. Една от тях е за светлините. Извади буксите, пръсни ги с нещо почистващо и ще светнеш като коледна елха. ;) И на мен не ми светеха само габарити и таблото. ;) При много влажно време, понякога сами се оправяха. Пластините са окислени и не правят контакт. Почисти ги и си готов. :D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, колега. :cool:Проблема ти ми звучи до болка познат! :cool: Търсих го цял месец и накрая колегата Николчо го оправи за 3 минути. :cool: Долу вляво при педалите (зад таблото с предпазителите) имаш няколко букси. Една от тях е за светлините. Извади буксите, пръсни ги с нещо почистващо и ще светнеш като коледна елха. :cool: И на мен не ми светеха само габарити и таблото. :cool: При много влажно време, понякога сами се оправяха. Пластините са окислени и не правят контакт. Почисти ги и си готов. :cool:

благодаря колега още сутринта ще пробвам.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...