nwm 0 #1 Публикувано 20 Декември, 2008 Здравейте, Интересувам се от мнения за качеството и бързината на официалния сервиз на Хонда. Дочух че строят нов сервиз някъде на ботевградско шосе.Избирам си кола и сервизната поддръжка е важен компонент за избора ми. Колебая се между Сивик седана и Тойота Корола (Тойота, по мои наблюдения си подобриха сервизното обслужване през последната година и също строят нов голям технически център). Относно резервните части, предполагам, че са еднакво скъпи...Благодаря предварително за всички мнения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogo 25 #2 Отговорено 20 Декември, 2008 За Хонда не знам как е, но за сервизите на Тойота съм чувал, че са доста проблемни... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
poloko 0 #3 Отговорено 20 Декември, 2008 Сервизната подръжка на Хонда-Бултрако е добре организирана. Обаждаш се, записваш си час и си оставяш колата за предварително уговорено време с приемчика, в зависимост от проблема, който имаш. По мое мнение работят точно, професионално и задоволително бързо. Правих там пълна диагностика и смяна на ремък. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #4 Отговорено 23 Декември, 2008 (Редактирано) ..но за сметка на това е скъпо...докато си в гаранционен период ще ти е екстра ама после, забрави да искаш да ходиш там Редактирано 23 Декември, 2008 от HELL_FIRE_ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #5 Отговорено 26 Декември, 2008 Чесно казано в гаранционите сервизи работят малко мърливо и нескупосано , сами си отговорете защо .Там се учат върху твоята кола ...... .Закарваш я с един проблем , вземаш си я с друг . Намери някой който наистина разбира и ходи само при него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #6 Отговорено 27 Декември, 2008 Чесно казано в гаранционите сервизи работят малко мърливо и нескупосано , сами си отговорете защо .Там се учат върху твоята кола ...... .Закарваш я с един проблем , вземаш си я с друг . Намери някой който наистина разбира и ходи само при него Абсолютно верно! Но българина е човек който докато има далавера я ползва до дупка, ако ще да го боли и да реве Аз гаранция за никой уред, машина и кола не съм ползвал, просто защото навсякъде са едни и същи марлячи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dangler 1 #7 Отговорено 27 Декември, 2008 .........И извода е дай да си правиме всичко сами или .... ?Как точно помагаш на човека да избере между хонда и тойота с поста сиМоже би му предлагаш каквото и да вземе ти да му го ремонтираш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nwm 0 #8 Отговорено 29 Декември, 2008 (Редактирано) Благодаря за коментарите. За съжаление няма много такива от хора с нови хонди... Все пак май ще се спра на Хонда и после ще се оправям. Все пак не ми мисля, че има нещо лошо да се ползва гаранционен сервиз, нали за това е направен? Редактирано 29 Декември, 2008 от nwm Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове