Jump to content
nwm

Официален сервиз на Хонда

Recommended Posts

Здравейте, Интересувам се от мнения за качеството и бързината на официалния сервиз на Хонда. Дочух че строят нов сервиз някъде на ботевградско шосе.Избирам си кола и сервизната поддръжка е важен компонент за избора ми. Колебая се между Сивик седана и Тойота Корола (Тойота, по мои наблюдения си подобриха сервизното обслужване през последната година и също строят нов голям технически център). Относно резервните части, предполагам, че са еднакво скъпи...Благодаря предварително за всички мнения.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За Хонда не знам как е, но за сервизите на Тойота съм чувал, че са доста проблемни...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сервизната подръжка на Хонда-Бултрако е добре организирана. Обаждаш се, записваш си час и си оставяш колата за предварително уговорено време с приемчика, в зависимост от проблема, който имаш. По мое мнение работят точно, професионално и задоволително бързо. Правих там пълна диагностика и смяна на ремък.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

..но за сметка на това е скъпо...докато си в гаранционен период ще ти е екстра ама после, забрави да искаш да ходиш там

Редактирано от HELL_FIRE_

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чесно казано в гаранционите сервизи работят малко мърливо и нескупосано , сами си отговорете защо ;) .Там се учат върху твоята кола ...... ;) .Закарваш я с един проблем , вземаш си я с друг ;) . Намери някой който наистина разбира и ходи само при него ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чесно казано в гаранционите сервизи работят малко мърливо и нескупосано , сами си отговорете защо :rolleyes: .Там се учат върху твоята кола ...... :rolleyes: .Закарваш я с един проблем , вземаш си я с друг :rolleyes: . Намери някой който наистина разбира и ходи само при него :dry:

Абсолютно верно! Но българина е човек който докато има далавера я ползва до дупка, ако ще да го боли и да реве :D Аз гаранция за никой уред, машина и кола не съм ползвал, просто защото навсякъде са едни и същи марлячи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.........

И извода е дай да си правиме всичко сами или .... ?Как точно помагаш на човека да избере между хонда и тойота с поста сиМоже би му предлагаш каквото и да вземе ти да му го ремонтираш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за коментарите. За съжаление няма много такива от хора с нови хонди... :) Все пак май ще се спра на Хонда и после ще се оправям. Все пак не ми мисля, че има нещо лошо да се ползва гаранционен сервиз, нали за това е направен?

Редактирано от nwm

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...