Jump to content
taz1

D16z5 Или D16y8

Recommended Posts

Колеги питам ви кой е подобрият двигател, единият е ветекож а другия двувалов. Единият е от сивик другия от црх. И другото несщо ще слагам двигателят в сивик англичанка, е по редно да сложа там и ако няма значение за поставянето кои бихте ми препорацхали да жзема цената сащо е приблизително еднаква за фулл окомплектовка оворим. Благодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Y8 според менм наи малкото защото е по нов :oи е витек.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

причината поради която сменявам старата д14а2 е щото вече втори не издаржа на напана трябва ми теле което да може да тегли!И да издаржа на натоварване неговоря за състезания, кръка ми е мнго тежак.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е добре ве хора горите за какво ли не тук един съвет неможете да дадете! :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега решението за твоята англичанка е V-TECA (това е система за промяна на фазите на газоразпределението) Тази система позволява в режим 4500 об./мин. да проявяват изключително злояд характер.Над тази заветна граница обаче в моторния отсек избухва прослувутия "хондовски" взрив който продължава почти до 8000 об./мин. :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де никои ли няма да кайе добра дума за дартия двигател всепак е два вала и тои си ма приемущества. И аз сам пристрастен кам втека но всепак, якои които има поглед нат двата па макар и бегал.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...