Jump to content
XplodX

СиВиК 6г. Бартер

Recommended Posts

Сивик 6 еj9 1.4 75коняСменена гърнитура за 90коня.Спортна генерация на 55мм ,термо лентаСпорнто окачване195/45/19 7.5j, 215/40/16 9j отзад.раздути калници в резултат никъде нищо не опира дори при 5 човекаПолу кожа с червен салонспорни колани SCHROTМного тунинг вижда се от снимките музиката е за над 1000лв. 2х 15'' Сони ,усилвател магат 1000в кондензатор 1 фарад ,двд 8''вратите се отварят с дистанционно.Златен металик /черна перла с златен утенъкКолата не ми се продава по принцип но си харесъх прелуд 5- 200коня и няма как да си позволя 2те перли и за това трябва да се разделя с нея за да взема другата.Сивика върви учудващо за 90 коня оценям я на 105коня някъде.Пускал съм я с нисан 100нх 1.6 16в 105 коня на едно върят и с тигра 1.6 също ,като и вземам старта и после на едно.Карал съм я 6000км с кастрол 10в 40.Лично съм си я вкарвал от Германия.За маняците на повече коне с един сауп за 3000лв или само глава в тек 130коня става, ще стане уникат но не препоръчвам защото споилери и много коне стават фалове.Колата прави впечатление на всякъде.Ако не сте свикнали да ви гледат ще трябва да свиквате.Перфектна е за бърза слава.Постоянно някои се върти около нея и я снимат или пък репликата басси хондата и брато твоя ли е?Много е яка.Става ежедневие.10000лв с музиката. или бартер за 5ген прелуд(може и с гръмнал мотор) с доплащане

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снимки в темата "спорт и туниг"- тунинг проект на 95% готова."Срещи и мероприятия" - Габрово на 81страница.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мерси колега ;);) или пък бартер за тойота селика

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някои навитак за 8000 без музиката.офертата важи 1 седмица.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...