inc0rrupt2000 0 #1 Публикувано 18 Декември, 2008 Здравайте искам да попитам от какво може да ми се дължи големият разход, значи засичал съм е да ми гори някаде кам 14-15 градско нормално каране ....... сравнение с колегите като чета разликата е отколо 2-3 литра. Мерси за инфото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #2 Отговорено 18 Декември, 2008 1.недей слуша много много колегите дето им гори по 5/100 градско в софия апък даже и ги настъпват много.2.разхода ти е леко висок.3.сменял ли си горивен, въздушен филтър, свещи и т.н.? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tinkata 0 #3 Отговорено 18 Декември, 2008 колега аз карам акорд 2.0 последния път го засякох на 15 градско. с тоя трафик според мен е нормално... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #4 Отговорено 18 Декември, 2008 За софия напълно възможно. Мен сивика в Пловдив ми гори 8-9, в София като бях 10 че и малко отгоре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inc0rrupt2000 0 #5 Отговорено 18 Декември, 2008 Дам всичко сам сменял само без свещи,добре мерси за пояснението )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondarev_accordov 0 #6 Отговорено 18 Декември, 2008 Колега карам акорд 2.0лс и да ти кажа на мен расхода в Пловдив ми е същия като твоя.С този скапан трафик и мръсно гориво няма да се учудя и да даде 17.По хубаво не я засичаи,много ще те боли глава.Караи и маината му на всичко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mr_petroff 1 #7 Отговорено 18 Декември, 2008 За автоматик ли става дума?За автоматика градско ми се струва нормално,моята гори около 12 л. но е ръчна,извънградско долу- горе се изравняват показателите... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #8 Отговорено 18 Декември, 2008 (Редактирано) sry за двойният пост.нета се бъгна Редактирано 18 Декември, 2008 от murdera Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #9 Отговорено 18 Декември, 2008 разхода ти е нормален,6км за 55мин. 17/100 (преди 2ч.) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
piker 1 #10 Отговорено 18 Декември, 2008 И аз карам акорд 2.0 .Градското се върти все някъде там ,така че нямя страшно!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inc0rrupt2000 0 #11 Отговорено 18 Декември, 2008 Спирам да засичам сега по коледа ще видя как е извънградко и ще се похваля ако е по малко от 8 л .Между другото аз зареждам на Лукойл там с тез карти с отстъпката ...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #12 Отговорено 18 Декември, 2008 (Редактирано) ако става дума за газ може щото на мен ми дърпа толкова даже като ми натежава карака понякога е и 17/100 дно съм помогнал с нещо. На бензин не съм я засичал. Изван гардско около 12/100 ми харчи Редактирано 18 Декември, 2008 от honda_9977 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WILDMAN 1 #13 Отговорено 19 Декември, 2008 Здравайте искам да попитам от какво може да ми се дължи големият разход, значи засичал съм е да ми гори някаде кам 14-15 градско нормално каране ....... сравнение с колегите като чета разликата е отколо 2-3 литра. Мерси за инфотоАбсолютно нормален раход.Моят акордьон гори толкова даже понякога и повече ако на СДто върви The Power на SNAP Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Z-Ro 55 #14 Отговорено 19 Декември, 2008 Аз съм с 2.3 между 15 и 20 градско. Сега я засичам да видим дали с един резервояр ще мина 300 км. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #15 Отговорено 18 Март, 2009 Нормален разход за тази кола в София обаче.Извън градско не трябва да ти дава повече от 9/100 при скорост не по-голяма от 140 км Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mirocomm 0 #16 Отговорено 18 Март, 2009 Мойто акордче е същото 2.0 ls, лятото смесен разход около 9 бензин. Зимата само градско -12. Иначе съм с газово и пак ми гори толкова газ. Сложих инжекциона и взе да ми свети лампата ОБД, разхода е същия но дразнеше. Това с газ от Шел и Лукойл. Сега минах на ОМВ и лампата изгасна!(пък и ми слагат по около 3 литра по малко винаги, пробегът е един и същ) Това за гр. Бургас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalio 0 #17 Отговорено 18 Март, 2009 Спокойно колега, както казаха останалите, през зимата е така. Още повече в София... Моя акорд също гори към 13-14л. а лятото беше под 12. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #18 Отговорено 19 Март, 2009 Такава е братле кеф цена няма. И аз съм така с автомата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове