Jump to content
RATAMAHATA

Варианти за Swap

Recommended Posts

Здравейте колеги, миналата седмица си взех страхооотно запазен Prelude 3G. 1991г. B20A3 с 2 карбуратора. Мотора е супер, дава ми 10/100 градско в София, в якото меле в центъра (и аз все още се опитвам да го осмисля този разход :) ), но все пак искам след време (след като отмине световната финансова криза :) )да го превърна в най-изродската 3-та генерация на Балканите :) Въпроса ми е какви са вариантите за SWAP ??? Основно ме интересува дали мога да сложа, ако имам двигател, скорости и ECU, H23A2 от 4-та генерация (по нататък ще мисля как да сложа, турбо и чип :) ) ? Ако не става, какви са другите варианти за SWAP, за които сте чували?Благодаря предварително, колеги !!!:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега можеш да му сложиш абсолютно мотор какъвто ти си прецениш! само паравлес да има :) аз на моята Д16 рекс ще слагам Б18 мотор. ще си имаш доста работа с преправяне на петите на двигателя , инсталация. абе с желание и пари всичо се постига успехче :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен, колега, ако ще трошиш пари и време за SWAP, то по добре да е с някой Н22, пък ти после пак си го турбинирай като ти е кеф... ;) Има колеги във форума са го гледали този филм.....Най - добре се обърни към тях :santa:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не много по темата но аз пазя стария си двигател б20а5 137 кончета,давам го на доста ниска цена,оригинален е за модела(свален от моя прелюд)ако решиш нещо драсни и двамата ще сме доволни,мотора е супер запазен,доста по надежден от х23пп.Мотора е пълен комплект за суап+оригиналните спирачни дискове и апарати на 262мм

Редактирано от doggy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито .. я сложи некоя снимка на возилото да го скиаме .... а една H22 ше е по добрия избор според мен от Н23 ! Аз лично се кефя на моя мотор и засега нямам мераци да го сменям ! Виж окачване ала-бала и други подобрения да ! Поздрави !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито! И аз съм вече върла фенка на 3 ген прелюдия ( след навъртяни няколко километра зад волана му :santa: ). Извинявай за въпроса колега, но да не би да си се сдобил с оня изпънат ловешки прелюд, който доскоро се продаваше в мобиле?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен, колега, ако ще трошиш пари и време за SWAP, то по добре да е с някой Н22, пък ти после пак си го турбинирай като ти е кеф... Има колеги във форума са го гледали този филм.....

Колеги, и на мен много ми се иска да си сложа Н22, но проблема е че този двигател е акцизен, а това са си доста пари. Иначе Н23 е точно на границата (160к.с.) и с допълнителни модификации може да достигне динамиката на Н22, пък няма да ми се наложи да плащам този акциз :) .Иначе колата я взех от Русе, много е запазена от всякъде. Има 2 забележки по купето, но те не са болка за умиране (левият калник го е ръфал някакъв ротвайлер :) и на покрива има 2 вдлъбнатини, все едно някой е стъпил отгоре). Тия дни ще кача и снимки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зелената ли колега? Спираше в моя квартал, невероятна е !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зелената ли колега? Спираше в моя квартал, невероятна е !

Да, зелената. Два пъти ходих до Русе и обратно за да я взема :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам думи да ти опиша как се радвам, че е попаднала в добри ръце тази хубавица!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...