rocnogap 113 #1 Публикувано 16 Декември, 2008 Колеги Ф колко е доло преди катализатора( резонатора ) на б18ц4 ? Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 16 Декември, 2008 имам един колектор 4-1 за b16a2, ако искаш утре мога да ти замеря вътрешното Ф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rocnogap 113 #3 Отговорено 16 Декември, 2008 Ще съм ти благодарен . Стокови са нали ? Дроселите са еднакви , но незнам да ли изпускателната е еднаква. Но все пак го измери , мерси ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #4 Отговорено 16 Декември, 2008 ами имам и сток имам и тунинг. предполагам че е еднакъв диаметъра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rocnogap 113 #5 Отговорено 16 Декември, 2008 При д16з6 сток е 45мм външен а спортния е 50мм външния. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #6 Отговорено 17 Декември, 2008 Не са еднакви.Колектора на Б18 е стоменен а не чугунен.Освен това спортен от Б16 НЕ СТАВА не Б18!Разликата е в дължината на блока! Фито е малко накрая, не знам колко точно но има оправия.Реже се колектора там където влизат малките тръби и се пуска директно на 63 (или на олкото прецените ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #7 Отговорено 17 Декември, 2008 то е ясно че са различни, въпроса беше в Ф на тръбата. 48мм е моя колектор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове