piker 1 #1 Публикувано 16 Декември, 2008 Колеги ,тази сутрин ми светнаха брейк лампата,ръчната и абс Колата си върви перфектно,спира на място, всичко си е ОК .Ама свети като елхичка .Вярно че идва Коледа ама ... та някой има ли идея ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #2 Отговорено 16 Декември, 2008 брейк лампата свети като има изгоряла крушка на стоповете,провери ги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #3 Отговорено 16 Декември, 2008 Течността там ли е или е намаляла ?Ако е малко, долей и елхата ще угасне ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #4 Отговорено 16 Декември, 2008 И аз залагам на изгоряла крушка на стоповете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivu 0 #5 Отговорено 16 Декември, 2008 И аз залагам на изгоряла крушка на стоповете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
piker 1 #6 Отговорено 17 Декември, 2008 Благодаря момчета.Спирачната течност си е колкото трябва ,така че ще трябва да е крушката .Ама пусто се прибирам все по тъмно .Дано утре успея и това да погледна ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inc0rrupt2000 0 #7 Отговорено 18 Декември, 2008 Колега и аз имам същия акорд само че е LS и не ми светеше нищо като ми беше изгоряла едната крушка .До колкото за ръчната според мен е от индикатора ........ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CHIPSI 1 #8 Отговорено 18 Декември, 2008 Крушка на стопа ще да е.И на мен така ми се случи.Заради една крушка светва всичко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
piker 1 #9 Отговорено 19 Декември, 2008 урррраааКрушката беше.Благодаря на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове