tinkata 0 #1 Публикувано 15 Декември, 2008 здр колеги. тр ми съвет къде да си закарам колата да ми погледнат рейката. след оглед в юби-ко ми казаха че колата ми тропа от биалети и тампон и ми обявиха 215 на бройка и 25 за тампон. реших да се направя на терикат и си купих 2 биалети за 39 и нещо. отивам днес в един сервиз, свалят ми биалетите и оп, изненада, нищо им няма. добре 4е не се набих 400 кинта... оказа се, според тях, че от дясно тропа : " втулка на рейката " каквото и да значи това ( мн не сам запознат ) та, къде могат да ми огледат хубаво рейката и да ми кажат присъдата защото от ровичкане и форума разбрах че може да са някои дребни частички в и около рейката. мерси предварителноп.с. колата е акорд 2002 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #2 Отговорено 15 Декември, 2008 Ми иди при Омбре, в най-лошия случай ще трябва рециклиране, приготвяш 300-400 лв, но поне ще си спокоен за напред........да не се стреснеш сега, може и нещо дребно да е, като втулката примерно тя е около 30-40 ( тук не съм сигурен, толкова е за други модели акорд ). А накрайниците погледна ли си? Сигурно си, ама аз да попитам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tinkata 0 #3 Отговорено 15 Декември, 2008 ми сигорно са ги видели. аз щъках около тях ама знам ли... почвам да се образовам относно колата си защото на нищо не прилича това... и аз си мислех за омбре и най вероятно това ще направя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stamatov 4 #4 Отговорено 17 Декември, 2008 от каде си ако си около Добрич мога да ти дам адрес да отидеш да я видят и ако е от нея оправят почти всичко което може да и се случи и ще ти излезе доста по еввтино другия вариант е да се убедиш че е от там и да пратиш само рейката за ремонт естествено след като го обсъдиш с човека. Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iskamvitec 0 #5 Отговорено 18 Декември, 2008 (Редактирано) ако си от софия ходи в жизет пред окръжна болница там рециклират рейките,но няма да ти е под 250 лв Редактирано 18 Декември, 2008 от iskamvitec Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове