Jump to content
vassilplp

Хонда Акорд 94' задни носачи

Recommended Posts

Здравейте,преди месец смених Сивика за Акорд 94

ей я каручката

Публикувано изображение

Публикувано изображение

уж мноо запазена в ЮбиКо я гледахме всичко и било екстра. Да

Да ама Не.

Като я подкарах по-сериозно няма такъв DANCE отзаде.

Смених задни амортесиори всички тампони и тампонченцацацацац отзаде и имам чуството че стана по-зле.

Не пазарувайте от Симеон.

Та питането ми е някой сменял ли е големите тампони отзаде на надлъжните носачи от каде и какви пари.

В Бултрако се продава целия носач - 800лв бр.

Нипартс се продава целия носач - 600лв бр.

Незнам дали от USA няма да излезне най-изгодно 120 $ бр+транспорт??????$

или пък от М.Шиков?????

Дайте съвет или споделете опит, щото 3 дена измръзнах в канала да разглабям и зглабями ефекта нулев.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има ги тампоните отделно и в Бултрако и при всички дилъри. Ценат им е около 70 лв/бройка.Питай ги в Бултрако, на сто процента имат. В Карада - Варна 100% имат само тампоните.

Редактирано от Slayer

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има ги тампоните отделно и в Бултрако и при всички дилъри. Ценат им е около 70 лв/бройка.Питай ги в Бултрако, на сто процента имат. В Карада - Варна 100% имат само тампоните.

?????/ Редактирано от vassilplp

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:rolleyes: ~500-550лвне няма да си купя за 1000лева 2 тампона, ше и е***а майк**а на колата ще я засила у некое дере. Редактирано от vassilplp

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз си вземах наскоро такава Хонда същата, и аз си мислех че всичко и е наред ама от тогава се видях в чудо(с тез пари щях да позлатя някои опел) и при мен се получава някав шум отзаде и сега е в сервиза на Омбре да видят от какво е и колко кила знато трябва да дам :D) ако разбереш нещо пиши да се подготвя и аз :D)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора недейте така,аз си купувах шарнири на наскоро на АС-метал,точно за този акорд,30 или 32лв. е броиката.Фирмата е турска,но шарнирите са бетон!В Пловдив магазина се намира срещу стадион "Христо Ботев"...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора недейте така,аз си купувах шарнири на наскоро на АС-метал,точно за този акорд,30 или 32лв. е броиката.Фирмата е турска,но шарнирите са бетон!В Пловдив магазина се намира срещу стадион "Христо Ботев"...

:cool::):D :D :D :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бате никои не говори за шарнири а за задни тампони.Това което ми се струва най-оферта е М.Шиков. А за по-малките тампони на RBI.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

След няколко месеца размисъл и страсти ми остана време и излишни парички да се разходя до М. Шиков град Пловдив.Намерих работилницата и му оставих на човека старите тампони. На следващия ден бяха готови и веднага се гмурнах в канала да ги сменям.Още несмея да кажа дали ще издържат 1,2,3 години или 1,2,3 месеца , но определено за момента резултата е повече от задоволителен. Сега по мое желание тампоните ги направихме плътни а не процепени както са оригинално и ми се струва че стана малко по-твърда. Но това май не е проблем. Лично за мен съм си решил да изчакам няколко месеца да видя дали ще деянат тези тампони и да си поръчам всички тампони.П.С. Ако някой знае каде в София има магазин на АС метал ще помоля да сподели.Поздрави и дано на някой съм му бил полезен.

Редактирано от vassilplp

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...