Jump to content
svencho

Мога ли да сменя фаровете с ...

Recommended Posts

Тъй като размазах колата преди 2 дена :lol: и смятам с ремонта на предницата да поръчам и стопове от САЩ,имам едно запитване: могат ли да се монтират фарове с индивидуални лъси/дълги светлини на Д15Б2 или ел.схемата не позволява това и е необходимо да са с H4 комбинирана крушка?Фаровете.които смятам да монтирам са тези :http://a763.g.akamai.net/7/763/1644/3/app....03/img3/img.jpgТърся си и преден капак-по възможност тъмно-син нацвят.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста народ е вече с такива фарове, а и те са си направени за тази кола :lol:Единственото е, че минаваш от H4 към H1 крушка и има минимални преправяния за да се вържат габаритите (очичките) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да. и аз за очичките се загледах.Предполагам няма да ми е толкова трудно да ги вържа все пак.Мислих си и варианта с ксенон оборудване,но трябват и крушки....и става сложно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

20 мин е монтажа на ксенон H1-комплект. Китайския е около 130 кинта с монтажа ! Малко бавно пали , но си свети добре ! Само кинти да ти се дават ! :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз нямам намерение да давам пари за ксенон.Само като си представя,колко пари е крушката.... Поръчвам тези фарове и без HID комплект и да ми е мирна главата,че ме чакат предна броня,капак,ламарини и боядисване :lol: Лупите си светят добре или поне така си мисля.После ще поръчам на колегата и едно устройство за дълги светлини и всичко трябва да е ок.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...