PHOTOCH 0 #1 Публикувано 6 Декември, 2008 Интересува ме дали е възможно да бъдат премахнати ожулвания от лети джанти, къде и колко струва услагата ориентировъчно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #2 Отговорено 6 Декември, 2008 ми братле,взимаш шкурка,да речем 400,заглаждаш ако има нжда китосваш,после се минава цялата на водна шкура,600-800,шприцоваш и боядисва6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wardog 25 #3 Отговорено 7 Декември, 2008 Дай ги на някой, който се занимава с прахово боядисване. 1во ги минава на песъкоструй, след което ги боядисва... Ще станат като от магазина - гарантирам ти П.С. - говорим за дребни драскотини и наранявания Ако са по-дълбоки, както е споменал колегата pitbuls - само кита ще оправи нещата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tape 13 #4 Отговорено 7 Декември, 2008 Мисля, че колегата Baspower се занимава с поправка на джанти пиши му на него ако искаш ...в София е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове