stykiaz 0 #1 Публикувано 4 Декември, 2008 Здравейте,имам аксиален лагер за смяна. Интересува ме може ли да се смени само той или трябва целия съединител ? Също така вариант да се купуват тези части на втора ръка колко е добър и колко лош ?И най-важното ? Не мога да си намеря информация какво прави аксиалния лагер в действителност и какви са последствията когато тотално се разбие, какво се случва ?За момента си вие ... скоро трябва да го сменя но мисля да изчакам студентските празниците поне ...Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 4 Декември, 2008 Можеш да смениш само лагера, но разглобяването си е почти същото...Вземи си нов лагер, защото втора ръка такъв знаеш ли на колко К.км. е и колко ще е пробега му до разбиването и разглобяването отново ?Когато се разбие, оставаш без съединител, защото натискането му води до повреди на вилка, притискателен диск и т.н.Поздрави ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове