sabinski 2 #1 Публикувано 2 Декември, 2008 Здравейте,Съвсем скоро ми предстои регистрация на кола която ми докараха от Германия и тъй като не съм регистрирал автомобил нов внос се нуждая от съвет на хора които скоро са извършили такова нещо скоро. Никъде в интернет няма някаква държавна тарифа или калкулатор, а откривам само публикаций от вестници. В крайна сметка има или няма екотакса ?Или ако има такава по какъв начин се определя тя ???Мен лично ме интересува за автомобил 1997г. /2.2-150к.с./Благодаря предварително на всички отзовали се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #2 Отговорено 2 Декември, 2008 аз миналата седмица платих еко таксата за 99г джип и беше 185лв защото колата е до 10г над 10г е малко по голяма с 20лв не повече,акос е плати еко таксата в гишетата на КАТ е една идея по скъпо /15лв/ Мисля че това ще ти свърши работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sabinski 2 #3 Отговорено 8 Декември, 2008 За всички които регистрират автомобили нов внос специално в София искам да ги посъветвам да си платят екотаксата на входа на КАТ от към каналите.Както стана вече ясно без екотакса няма регистрационен талон и ще ви накарат да заплатите таксата на гишетата на банката в сградатав която си получавате талона а те събират с около 30-40лв в повече.Аз за автомобил над 10год заплатих 192 лв на фирма Екобулкар която като реша да бракувам колата трябва да ги потърся за да ми вдигнат возилото.С две думи частни фирми на държавни лица просто събират народни пари, но както и да е съвета ми към вас е да си заплатите таксите още на входа на КАТ ще ги познаете фирмичките там по големите надписи ЕКОТАКСИТака ще спестите някой лев. Надявам се че това инфо ще бъде полезно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #4 Отговорено 8 Декември, 2008 е значи си ме послушал колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #5 Отговорено 8 Декември, 2008 (Редактирано) веднага ти пиша 210 лева аз рагистрирах моята тя също е 2.2 150 коня 1996 така че ще е същото опа чак сега забелязах че си я свършил вече работата лошо нема Редактирано 8 Декември, 2008 от predatov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове