Jump to content
west bam

Спортно окачване

Recommended Posts

Колеги здравейте така мисля да слагам регулируеми коьолвъри на стокови пружини на мойта хонда която е 4 генерация хеч дали ще стане нестабилна и ще подскача много или ще трябва задължително да и сложа и амортесьори :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е как мислите колеги :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако и сложиш коиловери на оригиналните амортисьри, ще подскачаш зверски!Колата става ад за каране, пък и доста опасна!Горещо ти препоръчвам да си вземеш амортисьoри!

Редактирано от Krelion

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за инфото колега :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се занимавай с тия китайските боклуци, колата става АД за каране , според мен ще съжеляваш ако държиш на колата си. По добре си посъбери някой лев и си вземи нещо марково и истинско, амортисьори+пружини.Успех :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

миналата година направих гре6ката да сложа койл-овер-и на сток амортесиорите .заради цилиндъра с резбата 4рез който се повдига пружината се налага да махне6 прахоуловителите за да не ударят едно в друго.амортесиора се скапва за не пове4е от 1-2 месеца .отделно,4е тази пружина е мн. твърда за сток амортесиора...сигурно има о6те при4ини поради които да не го прави6. и 6е тряя да извади6 160лв за преден и 125лв....за заден на парче и 320-350лв за нови къси пружини...и сметката стана 1000лв ако иска6!!! така 4е най добре си купи едни нормални къси пружини на сток амортесиорите и си капитан.мн. хора карат така и е приемлив вариант :D аз съм с скунк2 и съм мн. доволен от тях

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здравей колега,не прави тази грешка. аз я направих и после доста съжалявах. може да сложиш рег.пружини само ако караш на писта иначе е ад цялата кола се разкърца и разхлопа докато не отделих малко повече парици за амортрисьори KAYABA AGX и пружини NIPPON. иначе ако си толкова навит имам едни които стоят в гаража заедно с противоударните и противопраховите маншони.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...