Jump to content
Alexandar-crx

Въпроси и отговори на тема хонда

Recommended Posts

интересуваме дали има полза от спортните филтри или няма

Спортния филтър помага на двигателя да взима повече въздух,не пропуска буклуци в него и му предава един убийствен спортен звук.Но естествено всички тези фактори се дължат на марката и качеството на изработка на филтъра до сега най-добре представилата се марка спортни филтри е K&N.Според всички тези познания за спортния филтър които изброих мисля че има полза от него.Надявам се да съм бил полезен ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напротив колега не е К&Н той е най масов просто ;) на апекси филтъра е малко по скъп но за сметка на това е доста по добър като за начало че пропуска по малко прах ,сух е не се маже като К&Н и пропуска най много въздух на тестовете :(

Редактирано от JeepersCreepers

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напротив колега не е К&Н той е най масов просто ;) на апекси филтъра е малко по скъп но за сметка на това е доста по добър като за начало че пропуска по малко прах ,сух е не се маже като К&Н и пропуска най много въздух на тестовете :(

Възможно е колега филтъра на апекси да е на истина по-добър от К&Н не споря :( аз съм новак и те първа се уча пък и затова е форума да изразяваме мнения по различни въпроси и теми и най-вече да си помагаме един на друг с всякаква информация с която разполагаме :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

по принцип това го знам.аз не сам се изразил правилно. спава ли колата или ли и дига мощноста ме интересува. и благодаря за отговорите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...