Jump to content

Recommended Posts

здравейте колеги.Имам един проблем по колата.Като е на свободна или я форсирам на място не издава никакъв шум,но ускоря ли почва да се чува някакъв звук от рода на хърр и не постоянно ами на определени обороти.Казаха ми че е резонанс в ламарините и не е от двигателя.според вас какво е и как мога да го оправя:?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Може и марсниаците да са :cool:;) ;) :D :D Майтапа на страна, но колега бъди по конкретен - шумове в колата можеда идват от безброй места. Локализирал ли си го? Висок, нисък или плътен шум? Метален ли е? И още безброй неща. Бъди по конкретен в питането за да можем да ти помогнем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами имам чувството че е на ламарина ама не съм сигурен.шума е плътен аз го чувам доло в ляво един приятел го чувал отзад...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз имам подобен проблем.Появи се някакъе шум наподобяващ скърцане на колело на количка.Мислех си ,че е от лагерите на динамоото ,смених ги ,но не е от там.Така като гледам май се чува от хидравличната помпа и интересното е ,че се чува точно на 1 ,5 оборота.Ако някои предполага за какво става на въпрос ,моля да пише.Модела е Хонда Сивик 1.4 ИС !!!

Редактирано от Nabupalasar

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...