диване 0 #1 Публикувано 27 Ноември, 2008 Здравейте и от мен .От вчера вече съм горд собственик на сивик,и се радвам да се присъединя към вашата дружина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivi44a 1 #2 Отговорено 27 Ноември, 2008 Добре дошъл,да ти е честита новата придобивка,качи някой снимка да я видим.п.п От къде си? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
диване 0 #3 Отговорено 27 Ноември, 2008 от Русе съм а утре ще щракна колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #4 Отговорено 27 Ноември, 2008 разказвай какъв е, от къде е и честито ... много безавариини Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crx_pld 0 #5 Отговорено 27 Ноември, 2008 честито честитооо с кеф да си я караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #6 Отговорено 28 Ноември, 2008 от Русе съм ......Охооо! Още един фен в Русе Там стават доста добри срещчки и пичовете са много точни Това лято гостувахме на Русенската банда и стана много добра срещичка Честито и от мен колега със здраве и без проишествия Добре дошъл в клуба Поздрави на Митака и цялата Русенска дружуна от tols Ето и една снимка от Русе това лято ...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #7 Отговорено 28 Ноември, 2008 Честита колица и от мен колега, да си я пазиш и да караш внимателно много безаварийни километри.п.с. Дай снимчици да я видим хубавицата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #8 Отговорено 29 Ноември, 2008 Добре дошъл и поздрави за добиря избор на марка. Мн. безавариини километри и мн да си те радва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове