peposhi 3 #1 Публикувано 26 Ноември, 2008 ЗдравейтеИзгоря ми крушка зад контролера на парното на Пацо. Копчетата се издърпват, но пък не може да се види нищо от там, камо ли да се бръкне и смени крушкаОткъде да отворя таблото, ако изобщо трябва, за да сменя крушката, че вечер се дразня постоянно като погледна натам.Благодаря ви за отговорите предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Влади 0 #2 Отговорено 20 Януари, 2009 ЗдравейтеИзгоря ми крушка зад контролера на парното на Пацо. Копчетата се издърпват, но пък не може да се види нищо от там, камо ли да се бръкне и смени крушкаОткъде да отворя таблото, ако изобщо трябва, за да сменя крушката, че вечер се дразня постоянно като погледна натам.Благодаря ви за отговорите предварителноКолега не съм с твоя модел, но с вадене на копчетата няма да стане. Трябва да измъкнеш напред целия контролен панел за парното и крушките са от задната му страна. Търси сервизно ръководство или някой с твоя модел който е имал същия проблем да сподели как се демонтира. Дано да съм бил полезен поне малко .Поздрави на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове