Jump to content
Shorty17

цени на части

Recommended Posts

здравеите купих си хонда црх първа генерация и предполагах че частите са много скъпи за нея защото от познати знам че японските коли били много скъпи но не излезе така смених по моита кола съединител 230 лв комплект ляв шарнир с част от носача защото японците са измислили чак във втората генерация да е отделно шарнира 100лв е шарнира и други неща но като гледам не са толкова скъпи :) и все пак си е хонда ;) вие с какви впечатления сте останали ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

приятелю аз карам сивик който е някакъв специален модел и всички части маи са като на црхикса та мога да ти кажа че частите не са кой знае колко скъпи филтъра въздушния е 20 кинта горивния 30 някъде, лагерите само на к о л е л а т а 100 лв единия щот и те били капсоловани поне така ми казаха иначе колата е много читава само я огледай за ръжди и ги премахни на време че можеш да си имаш ядове сменяй си редовно маслото на всеки 8000 най много ако е на газ и свещите на около 8 и 9 000 километра друго ролката ти е мисля 70 кинта ремъка не е скъп и да шарнирите са скъпи защото вървят с носачите подържаш ли я нямаш ядове сменял сам и четки на стартера и на генератора те не са хич скъпи мисля че бяха по 15 лева бройката хайде стига че ще речеш че е трошлива а хич не е . Да ти е честита и си я пази че ще станат антики и тогава могат да падат големи пари от нея аиде успех и безпроблемно каране :);)

Редактирано от predatov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз имам 1 ген,сменял сам карета 90 лв брои,водна помпа японска-110лв.имоя саединител е 360 лв компл-японски,аве не ги слу6аи,има по евтини 4асти и от на кадет.караи си и си прави кефа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

момчета има специален раздел във форука кадето мажете да намерите инфото което ви трябва ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Братле не слушай хорските приказки , българина винаги преувеличава за един скъпо за друг евтино.Ето какво съм купувал и на къква цена и то качествено:Ангренажен ремък , оптяжна ролка и 3 бр. пистови ремъка -130 леваФилтър за купето - 19 леваГоривен филтър -18 леваМаншон -15 леваПредни накладки -50 леваЗадни накладки -35 леваАкумулатор-135 лева / моят е от тънките /Маслен филтър - 8 леваСвещи NGK 4 бр. -21 лева

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...