Jump to content
Jika7a

Искам съвет или нещо от сорта

Recommended Posts

Здравейте колеги, та значи питането ми е защо сутрин рано в студа като запаля колата на бензин или на газ все едно и нали не е загряла и се чува много странен шум...нещо като все едно някой налива вода в нещо немога да го опиша...... А другото за което ще попитам е на какво бие това че пак така като е студена колата и като правя пален ляв или десен и се чува скрацкане някъкво си такова...странни са ми и двата шума незнам какво значат и ако е възможно давайте някъкви съвети кажете как да действам по двата ми проблема ако може да се нарекат проблеми...Предварително благодаря :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За разливанего на водата не знам, но за пълните обороти не ти ли го прави и при загряла кола ? Тогава натоварването върху хидравликата мисла става най-силно и се натоварва повече и ако не ти е изправно при високи обороти дори може да умре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега не съм споменавал нищо за обороти...питането ми е следното защо като вартя волана и се чува докато го вартя някъкво странно скарцане независимо в коя страна го вартя но забелязвам че в едната повече скарца ......... това нещо се получава само при студен двигател както и това сас разливането на водата което е досега необяснимо за мен .... никъква представа нямам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шума на вода, може да е заради въздух в системата за охлаждане.А скърцането от хидравликата на волана, може би е за смяна течноста?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кой знае....тррябва да погледна хидравликата като си взема колата от сервиза че малко подобрения ще правя ще постна и снимки да покажа ако имате интерес...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...