fshit 3 #1 Публикувано 24 Ноември, 2008 та се налага да сваля корите дето са на колоните за тавана - задните и предните. предполагам че са на някакви щипки ама понеже не искам да ги счупя искам да попитам някой дето ги е свалял дали знае точно как става без да има поражения. става въпрос за тая кора дето тръгва от таблото минава над вратата и после другата дето се спуска към багажника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Preludisimo 1 #2 Отговорено 24 Ноември, 2008 Вероятно са на щипки дърпаи смело Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vladi_D 2 #3 Отговорено 24 Ноември, 2008 Колега незнам при купето как стоят нещата,при хечбека са щипки и болтовете на задните колани.След това просто изкарваш(отщипваш) кората от единия край(преден или заден)и постепенно я отщипваш към другия.Дано съм бил полезен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vladi_D 2 #4 Отговорено 25 Ноември, 2008 (Редактирано) Колеги извинявам се за подвеждащата информация от вчера. Говорех по спомен.Днес огледах колата и се поправям.Всъщност при хечбека са няколко болтчета,болтовете които прикрепят амортесиорите за задното стъкло и други две по малки които са в долната задна част на кората.За да се стигне до тях трябва да се свали или частично да се откачи кората която минава над бомбетата в багажника и стига до предната врата(аз поне я свалях цялата ).Останалото са щипки.Дано да помогна тоя път,поне на колегите с хеч-ове.П.С. На мен ми се наложи да свалям всичките кори,задните седалки,че и газова бутилка.Май съм избрал трудния начин Редактирано 25 Ноември, 2008 от Vladi_D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fshit 3 #5 Отговорено 27 Ноември, 2008 огледах отвсякъде и не виждам да има болтове като на хечбека както колегата е описал, пробвах да дръпна и бая здраво е хванато, а ме е страх да не счупя нещо ако сецна по-здраво. ако някой на седан или купе ги е свалял да помага Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BGALEX 3 #6 Отговорено 3 Декември, 2008 Трябва много да се внимава с щипките защото много се чупели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове