Jump to content
prt

Алармата сама се включва

Recommended Posts

Ще ми замине акумулаторът, а и съседите ще ме намразят.Вече две (ледено студени нощи) алармата на хондата сама се включва. След стандартното време си спира сама, но след известно време (между 3 и 30 минути) пак тръгва. През това време не минава никой край колата. Гледам внимателно и е светло около нея. Мислех си за някое животинче да се е сгушило на топло, но колата е студена от много часове.Не знам каква марка и модел е алармата. Идеи от какво може да е и кой сервиз в София ми препоръчвате да я погледнат?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ИМах същия проблем, при мен се оказа бутона на предния капак - все си мислеше че е отворен. Провери всички бутони дали функционират нормално и ако не е това продвай да намалиш чувствителността на шок датчика :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема е в шок-датчика според мен. Според мен не си заслужава правенето, ако е отделно от алармата обаче може да се смени. Ако е вграден обаче може да решиш да смениш цялата аларма.Сега видях по горния пост. Едно от двете в по голяма част от случаите.

Редактирано от Stefan Milev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нов симптом - стоп-светлините светнаха сами и не спират да светят. Откакто светнаха стоповете алармата спря да се включва. Като натиснах спирачката (на спрян двигател) - педалът беше много твърд. Като запалих двигателя - спирачката омекна. Направих няколко кръгчета - дано се стопли и размрази нещо, но така си и останаха включени стоп светлините. Дано до утре не изтощят акумулатора. Сервиз?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали знаеш, че можеш да ми се довериш?!?! :) Group: NewbiesPosts: 26Joined: 16-December 07Member No.: 5597Кара: Honda CivicАвтоаларми-ремонт и монтаж, автоключалки,ключове с чип,монтаж и продажба на ксенонови фарове, ремонт на ел. стъкла и централни заключвания , ,застраховки- граждански,каско към Бул Инс.Тел.0897897164,0889549329-Николай Бончев.

Редактирано от Fido Dido

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...