Jump to content
sleeper

внос на кола от Германия

Recommended Posts

здравейтепредприех стъпката към моя отдавнашна мечта - покупка на дел сол втиколата се намира в Германия, нещата с пазарлъка по цената и покупката станаха толкова бързо, че време за реакция почти нямаше(мислех да си я докарам аз на ход от там, но се оказа, че ми е изтекъл задграничния, а рейсовете минават през Сърбия), затова се обърнах към мой познат, който ми каза доста една цифра - 900 лв, като мислех че в това си е калкулирал и разходите - само че се оказа че отделно иска да му платя и билета до германия, отделно транзитните номера и бензина, въобще - 900 лв ги иска чисти за себе симене доста ме съмнява тая работа даже съм на 90 % сигурен че иска да ме натовари бруталната и се обръщам към вас за съдействие с инфо относно цените - колата ще се докарва на собствен ход от Манхайм - град на 130 км северно от Щутгарт и на около 2000 км от мястото, на което трябва да пристигне в Българияблагодаря ви предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на мен преди година ми искаха 800лв за автовоз, но това бяха всичките разходи. Чак толкова да се е променило положението от тогава не ми се вярва

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами извади си паспорт (може и за 1 ден) и си я докарай сам.

Редактирано от FROSTY

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моя сивик е от австрия и ми взеха 800лв. за автовоз преди година. Транзитните номера бяха към 110 - 130 евро (знам понеже бях с хора които внасят коли). А иначе тези номера ги взехме от някакъв друг човек тъй като имаше някакви изисквания за да вземеш временни номера (гражданство май но съм забравил) трябва да попиташ някой който внася коли.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,Мъжът ми се занимава с това- докарване на коли от Германия. Първо поглеждате колата(колите) В германия, той се обажда там, разпитва за колата обстойно, и ако става, резервира я и я докарва. Цената е 600лв чисто за него, и другото са разходи...номера, билет до там и разходи по докарването. Като то нози пълна отговорност по колата и при евентуален проблем ти я плаща в пълен размер. Ако те интересуват подробности- тел. 0888531015 Пенков

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За човека който може да я докара не знам колко може да иска, но преди 2 месеца на мен ми искаха 650 евро за автовоз, и то от Нюрнберг, а колата ми беше в Бремен, като също за да я вземат от там трябваше да им платя нафтата на автовоза от Нюрнберг до Бремен и обратно, около 1300 километра са, така че се свързах с мой познат, който живее там, той ми я докара, взех му билет до там общо около 450-500 евро ми излезе всичко. Също по въпроса за докарването на собствен ход, има билети за т.н. нискобюджетни самолетни компании, които са леко по-евтини и от автобусите, и със сигурност не трябва задграничен. Единствената особенност е че трябва да се купи 3-4 дни предварително билета, после с една читава навигация полека лека до България.....Ако нямах много ангажименти тогава, щях да направя точно така.Успех! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодаря за инфото,Доколкото разбрах и аз през това време, цените са около 500 евро със всички разходи включени вътре (допитах се до 4-5 човека вече),общо взето дали ще я докара човек или автовоз, сумата е почти същата плюс минус 100 - 150 лева, обикновено по евтино е с автовоз или платформа, но пък те са малко сложни, защото искат да им се съберат няколко коли, иначе цената е малко по - височка пак.Дано тази тема да е полезна и за други такива като мене

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...