Георги 68 #1 Публикувано 23 Ноември, 2008 Здражейте казвам се Георги на 17 съм от Ямбол.От край време съм запален фен на автомобилите хонда но за сега съм само превърженик на марката защото те първа ми предстои курса за шофьор.Надявам се след като си взема книжката да се сдобия с една хондичка 6-та ген. хеч. или 5-та ген. купе.Много искам да притежавам един стикер на Хонда фенклуб който знае как мога да се сдобия с такъв моля да ми пише на ЛС.П.П. Благодаря ви предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #2 Отговорено 23 Ноември, 2008 Попринцип,до колкото знам стикери се дават по срещите,обаче без кола стикер за къде ти е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #3 Отговорено 23 Ноември, 2008 Знам че без кола някак си се обезмисля притежанието на стикер.Но просто съм голям фен на Хонда и затова искам да притежавам стикер на фенклуба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #4 Отговорено 23 Ноември, 2008 Отиваш на сбирката,питаш някой и ако имаш касмет се прибираш със стикер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Никой 1 #5 Отговорено 23 Ноември, 2008 Пиши на Benji , той е от Ямбол и мисля,че има стикери! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #6 Отговорено 23 Ноември, 2008 Така май ще направя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #7 Отговорено 23 Ноември, 2008 Благодаря за препоръките ще му пиша дано има стикерчета че и аз да се сдобия с такова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Manqk 1 #8 Отговорено 29 Ноември, 2008 Здравеи колега .Хубава тема ,така и аз се светнах за тези стикери.Напоследак виждам доста хонди в нашия град,това е добре,ще се научат те какви коли да карат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #9 Отговорено 30 Ноември, 2008 Здравеи колега .Хубава тема ,така и аз се светнах за тези стикери.Напоследак виждам доста хонди в нашия град,това е добре,ще се научат те какви коли да карат.Наистина е така Колега ще се научат какви коли да карат аз всеки ден виждам хонди и само хонди.Аз все още нямам кола защото няма книжка но след 2 месеца я взимам и директно хонделка си купувам.Пък ако нямаш стикерче все още следи темата седмична среща Ямбол и като отидеш на среща като тази която беше днес на ОМВ може да се сдобиеш със стикерче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове