Jump to content
stamatov

D16y2 имали заводски задни дискови спирачки

Recommended Posts

Интересуваме дали дисковите ми спирачки отзад са оригинални или са сменяни след това защото когато я купувах в обявата пишeшe изрично че колата има дискове и отзад но не съм запознат, и ако са заводски какви накладки трябва да купя (марка, цена и т.н.)

Редактирано от stamatov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да колега, оригинални са само 1.4 и 1.5 англичанките са с барабани всичко що е 1.6 и 1.8 е с оригинални задни дискови спирачки, иначе накладки всякакви в зависимост от предпочитанията ти :)

Редактирано от TYPE-S

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

има и 1.4 англичанки със дискове до нас спира една и със сигурност не са слагани после но е със абс може затова да е така

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мерси момчета, а за накладките имах предвид каква марка примерно японски да търся без компромис в качеството защото тука в магазините за авто части ми казват различни и ми се струва че всеки гледа да си продаде стоката въпреки че им казвам че тръся качествени видях че един колега продава някви японски но предната година зи взех от друг за старата хонда накладки пак от форума бяха под всяква критика 2-3 баира и немога да спра... та ако има някой впечатления да казва.Безаварийна зима на всички по пътищата!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

никой ли няма да препоръч марка :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

никой ли няма да препоръч марка :lol:

Кашияма. Тук някой във форума ми ги беше препоръчал и съм много доволен. Редактирано от Ивайло Петков

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дано са добри ще поръчам на колегата и дано не са като тея спийд (бях поръчал миналата година пак от форума) щото колата Варна Сл. Бряг накрая вече спирах само със скоростите и са бяха стопили а аз не карам с повече от 140 и то на прав път :D Все пак мерси на отзовалите се

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...