Jump to content
respawn

Дайте малко идей за интейк

Recommended Posts

Здравейте колеги бях постнал една тема за проблем с спортния филтър. Та като го сложихме филтъра очаквахме на място да реве повече от колкото с стоковия и нямаше разлика кои знае каква и мислехме че има проблем с някоя преграда ама не било така трябвало да се покара малко и да се чуе ама ние тапаците на място форсаж и не се чува разликата... По темата: Тоя филтър го сложихме ние но не пасва с гуменото съйдинение и сложихме пвц траба която влиза в гуменото и в филтъра. И сега питам вас как да се направи интейк системата от пвц на колко Ф,тези датчици и т.н. по гуменото съйдинение трябва ли да се слагат на пвц системата. Двигателя е д14а8 (англичанка). Благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

най добре си вземи един интейк,не е толкова скъп,с пвц само не ставатрубата се нагрява доста бързо и ефекта е отрицателен,даже колата почва да върви по малко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хммм имаше колеги в форума който бяха доста доволни от интейк пвц иначе един хубав колко парички е ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз си купих за около 100лв.Cold air intake,твоя трябва да е по евтинотносно пвц-то-трябва да има изолация върху тръбата,аз съм правил заради опита,става но е супер грознопп.ще потърся сайта от който го взех,м/у другото той е колегаааааааа ето го сайта им:http://www.pmconsult-bg.com/

Редактирано от doggy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хмм добре потърси и сподели ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

по добре да събереш някой лев.да си красив и доволен ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това не е ли за прелюд... кой ще е за сивик англичанка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е за прелюд е тоя.Аз карам прелюд,просто ти си потърси кой е за твоята колапп.моя по скъп,твоя трябва да е по евтин,струва ми се че са вдигнали налко цените,но може и да бъркам ;)

Редактирано от doggy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз сега пуснах е-mail до сайта..ще чакам отговор,ако някой има някаква информация за пвц интейк да пише,,

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
;) алуминия пък хич не се нагрява нали

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако пвц-то беше решението нямаше да го правят от алуминий нали :lol: пп.то ясно че на който не му се дават пари търси други решения

Редактирано от doggy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дори и от алуминий да е пак си иска топлоизолация, иначе е измислено от алуминий - защото е лек и другата възможна причина е такива като теб да му се кефат че е лъскав. Нищо лично ама разлика в ефекта няма да има стига да е направено както трябва

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами ти тогава си го направи от тухли като не ти пука за вида,пак ще е топлоизолирано нали? :lol:пп.Нищо лично,но не не убеждавай в нещо което съм пробвал ок?

Редактирано от doggy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дори и от алуминий да е пак си иска топлоизолация, иначе е измислено от алуминий - защото е лек и другата възможна причина е такива като теб да му се кефат че е лъскав. Нищо лично ама разлика в ефекта няма да има стига да е направено както трябва

Имал ли си истински интейк,ако не гледай да се добереш до някой АЕМ-Хибрид.Давай яко газ и сравни до колко е нагрят в сравнение с някой Ибейски жумел.Как да го разбираме " такива като теб да му се кефят :lol: "

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами не. Истински не съм имал. Първо карах с един от ПВЦ, а сега съм с от фалшивите Ибейски и няма абсолютно никаква разлика от към ефект, само дето изглежда по-добре. А за АЕМ бих дал пари, ама в някой друг живот

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

инвестирай в кебебчета и вино там е истината :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Rust е с "оригинален й-бесйки" интейк и все пак го изолира.Аз карах с ПВЦ хоум мейд - пак с изолация, на 1net колата също е с ПВЦ интейк и си върви и реве доволно.Всеки си решава сам, но пак ще ви го кажа - само с филтър не става!!!Четете тук - "Полезни технически теми" , хората са го направили, тествали, какво толкова размотаваме теми за филтри..............Още 10000000000000 теми за филтър ли трябва да се пускат за да дъвчем едно и също?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...