Jump to content
competition

Монтаж на седалки

Recommended Posts

Здравейте колеги!!!Мисля,че преди време имаше една тема със снимки на която бяха показани преработени релси с конзолките за захващането им.Та мисълта ми е някой ако се сеща или е гледал тая темичка скоро да я пусне като линкче,че как ли не търсих и не можах да открия нещо по-темата която ме интересува :),но може и да греша-може и да няма такава тема не съм много сигурен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сваляш твоята седалка развиваш релсите от нея, налагаш ги на същото разтояние на седалката от ЦРХ мисля че две от дупките пасваха, но другите две не, така че или с самонарезни видии и винтоверт (дрелчица) или ги капваш с електрожена! Не е сложо но ти трябва инстромент!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дам точно така стана едната :lol: с CO-то ги прикапах и си пасна идеално шоферската седалка другата като е по-топло и нея ще я сложа мерси за помощта и успех с издирването на колата ти

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

айде остана само дяволското крило :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей забравил си да пост-неш снимка да видим как изглежда колата с новата седалка :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз искам да видя, може да направя същото упражнение :lol: ако ли не в сряда се надявам да се видим и да видя на живо на седмичната.

Редактирано от atoma

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дам монтирани и изчистени са и двечките седалки вече,а снимки ще гледам да кача утре :lol:Zero крило се намери вече :) да се надявам,че до нова година ще е в ръцете ми новото крило :)Atoma Сряда ще ги видиш и ако имаш желание ще ти кажа как да ги монтираш ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...