sturshel 0 #1 Публикувано 17 Ноември, 2008 (Редактирано) смених гарнитурка , сегменти, биелни абе малко ремонтче, колата вьрви идеално не грее не хвьрля в разширителя, не пуши бяло или сиво но маркучите ми се струват прекалено твьрди.Когато вдигне нормална температура(стрелката стои като закована,малко преди средата), двата маркуча са доста твьрдички,не мога да да си сьбера прьстите, едва ги натискам, знам че в системата има налягане около 1 бар, но все пак....????п.п- радиатора ми е малко зле не тече , но има доста изпопадали ламелки, дали това е проблем,благодаря!!! Редактирано 17 Ноември, 2008 от sturshel Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sturshel 0 #2 Отговорено 17 Ноември, 2008 SEBULDA-в теб ми е надеждата, твоя ф18а3 как е в това отношение.??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #3 Отговорено 18 Ноември, 2008 Извинявай, че чак сега видях темата, утре ще ти кажа... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове