Jump to content
Dragonfly

Продава се Хонда Прелюд 4г

Recommended Posts

Продава се Хонда Прелюд, 1992 г., 2000 16V (133 к.с.), тъмно червен. Внесен е 11.2008 от Германия. ABS, ел. стъкла, огледала и шибедах, рег. фарове, хидравлика, центр. заключване, аларма, 16" джанти BORBET, има забележки които се виждат на снимките, това е което се сещам.

Публикувано изображениеПубликувано изображение Публикувано изображениеПубликувано изображение Публикувано изображениеПубликувано изображение Публикувано изображениеПубликувано изображение Публикувано изображениеПубликувано изображение Публикувано изображениеПубликувано изображение Публикувано изображениеПубликувано изображение Публикувано изображениеПубликувано изображение

Колата е на познат, така че за въпроси на посочения по-долу телефон!

Цена: 4800 лв.

тел: 0887922223 - Павлин

Колата е във Варна

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно ъпче да направим, колата е много запазена. При сериозен интерес ще има и коментар по цената.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо май няма интерес, цената ли ви притеснява немога да разбера. Хайде на хубавия Прелюд вече за 4500!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега понеже питаш, мисля да ти отговоря. Струва ми се абсурдно ( предполагам за много хора от форума също ) да се продава за 4500лв, прелюд на 17 години, най-малкия двигател, с доста забележки по външния вид и без регистрация за толкова пари??? Според мен такава кола струва 3500лв, за да може с останалите 1000лв да се вкара в движение ( това е без консумативи, те са си за купувача ). Поздрави и успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...