manniakk 22 #1 Публикувано 17 Ноември, 2008 (Редактирано) Колеги, някой опитвал ли е този спрей и какви са му впечатленията, и цена евентуално http://www.elitsa-3.bg/spray_paint/cosmoslac.htm#7става въпрос за високотемпературните спрейове Редактирано 17 Ноември, 2008 от manniakk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #2 Отговорено 17 Ноември, 2008 ако смяташ да го ползваш за капак на клапани не става,лющи се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #3 Отговорено 17 Ноември, 2008 а кое е най удачно за капака на клапаните и ламарината на изпускателния колектор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #4 Отговорено 17 Ноември, 2008 (Редактирано) Цецо със същия спрей ми е напръскана напречната тръба на генерацията на Х-а ( за да не се вижда ) и вече 2 месеца не е мръднала. За ламарините на колекторите ще свърши работа За капака, щом Доги казва, че не става... Редактирано 17 Ноември, 2008 от tazzz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #5 Отговорено 17 Ноември, 2008 И определено да не е марката Космос Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xtuners 8 #6 Отговорено 17 Ноември, 2008 Пусни ги на прахово. Няма да мръднат. Иначе спирачки съм пръскал с тези .. държат ама не много време. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #7 Отговорено 17 Ноември, 2008 на прахово може ли черен мат? Иначе мисля да пробвам спрея за ламарината на колектора. ако е 10лв какво му плащаш. А за някакви по качествени спрейове сещате ли се? аз исках да е хромиран капака но ще е много играчка... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #8 Отговорено 18 Ноември, 2008 идеята ми е да е черен с червени букви, мисля че ще стане гот Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
macaveli 1 #9 Отговорено 18 Ноември, 2008 Колега смятам че ще стои супер черен с червени букви но аз смятам да си го направя червен с черни букви по хваща окото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #10 Отговорено 19 Ноември, 2008 (Редактирано) Колега смятам че ще стои супер черен с червени букви но аз смятам да си го направя червен с черни букви по хваща окотоДа селско е, ще хваща окото Редактирано 19 Ноември, 2008 от tazzz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #11 Отговорено 5 Декември, 2008 еми това е. като за без пари толкова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #12 Отговорено 5 Декември, 2008 Супер е колега, браво. Един ден и аз смятам да го направя това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Десислав Иванов 8 #13 Отговорено 5 Декември, 2008 Красиво е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #14 Отговорено 8 Декември, 2008 някои боядисвал ли е спирачни апарати с обикновен спрей. Не ме притеснява това че ще се олюпят а дали няма да се запалят... нещо не успях да открия черен за спирачки, има червен, жълт и син Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #15 Отговорено 8 Декември, 2008 Не ти трябва специално за спирачки а високотемпературен Dupli Color някъде из Слатина им беше централния склад - там имат до 4000C (поне до толкова аз съм купувал) който ще ти съврши работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #16 Отговорено 11 Декември, 2008 капака е вече на двигателя, но той не е в коша още.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dantes 1 #17 Отговорено 12 Декември, 2008 (Редактирано) А какво направи с апаратите?Пръсна ли ги и тях?Ако си метни некоя снимка. Редактирано 12 Декември, 2008 от dantes Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове