Jump to content
Dragi4

Прелюд 3г Х22А

Recommended Posts

Прелюда е на колегата Doggy,но не му се продава :huh: за това аз пускам обяватаКолата е 2-ра в БГ с тази конверсия H22A 200hp двигател90 Г,ел стъкла,огледала,люк,централно хидравлика,аларма.Преден и заден къстъм струт барове,Токико HP Sport окачване-ново,16' 205/45/16 нови гуми,генерация на 60мм с проходно гърне.Спортен волан МОМО,Air Box GR,MSD External Coil,Magnecor кабели за свещи с Иридиеви свещиВъншни уреди за Температура и налягане на маслото и волт метър- Raid & DTS282mm предни дискове с апарати от 4г Прелюд ВТИВ комплекта е и оригиналния двигател Б20А5-137 кс+заден капак ,стопове,броня и фародържател от фейс лифтовия модел с опция за монтаж12000 лв0878 397 483-РуменСнимки утреМолим без въпроси защо се продава :huh:

Редактирано от Dragi4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пичове наистина не ми се разделя с колата но много съм се разболял за една драгаджийка.на 9999,99лв.някой може да я отнесе както си е така,без допълнителните опции.Всичко което съм купувал за нея е прескочило сумата.

Публикувано изображениеПубликувано изображение Публикувано изображениеПубликувано изображение Публикувано изображениеПубликувано изображение Публикувано изображениеПубликувано изображение

пп.за по сериозни може да измислим някаква схема на изплащане,но тва само за сериозни,доста хора са запалени по такава кола с Х22 мотор,ето ви я готова

Хайде че съм болен :ppp

Редактирано от doggy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

възможен бартер за някой сивик с пари в жабката,без англичанки и седани

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

скоро с 17-ки light weels AEZ 8J като опцийкапп.Изплащането като вариант отпада

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моля ако може модераторите за затворят темата,отказах се

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...