rumbachev 1 #1 Публикувано 16 Ноември, 2008 (Редактирано) немога да намеря никаде питал съм в Бултрако и доста магазини но нищо-ако някои знае нещо ще съм много благодарен-левия ми трябва Редактирано 16 Ноември, 2008 от rumbachev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #2 Отговорено 16 Ноември, 2008 Ами пробвай през e-bay, евентуално, щом и в Бултрако не става. Ето няколко бързи линка (не знам колко им е валидността обаче):01-04 Honda Civic Crystal Clear 3/5Dr Front Fog Lights01-04 Honda Civic EP3 Yellow Amber 3/5Dr Fog LightsКеф ти бели, кеф ти жълти, лошото е че са комплект. Ако линковете не работят просто напиши "civic fog lights" в търсачката на e-bay и си готов (горните са от ebay.co.uk). За доставка от e-bay има тема в раздел "Поръчки от чужбина". А има и колеги които вкарват коли от чужбина (Англия да речем), така че и от там може да изпадне нещо, но те най-вероятно ще те потърсят на лични. Или пък може да питаш в тази тема колегата DIDO_. Каталогът им е на адрес: http://www.elitcar.com/catalogs/index.html...3&mdf=16522, но нещо не ти намирам частта, така че най-добре си питай лично. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rumbachev 1 #3 Отговорено 16 Ноември, 2008 Ами пробвай през e-bay, евентуално, щом и в Бултрако не става. Ето няколко бързи линка (не знам колко им е валидността обаче):01-04 Honda Civic Crystal Clear 3/5Dr Front Fog Lights01-04 Honda Civic EP3 Yellow Amber 3/5Dr Fog LightsКеф ти бели, кеф ти жълти, лошото е че са комплект. Ако линковете не работят просто напиши "civic fog lights" в търсачката на e-bay и си готов (горните са от ebay.co.uk). За доставка от e-bay има тема в раздел "Поръчки от чужбина". А има и колеги които вкарват коли от чужбина (Англия да речем), така че и от там може да изпадне нещо, но те най-вероятно ще те потърсят на лични. Или пък може да питаш в тази тема колегата DIDO_. Каталогът им е на адрес: http://www.elitcar.com/catalogs/index.html...3&mdf=16522, но нещо не ти намирам частта, така че най-добре си питай лично.благодаря много за изчерпателния отговор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondastilll 0 #4 Отговорено 21 Ноември, 2008 като ги намериш ...си кажи мнението Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rumbachev 1 #5 Отговорено 21 Ноември, 2008 поръчах от EBAY кам 20 12 ще доидат и тогава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rumbachev 1 #6 Отговорено 27 Декември, 2008 халогените вече ги сложих СУПЕР СА за 130лв двата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venci_vin 0 #7 Отговорено 27 Декември, 2008 Колега,а как светят,защото от eBay има много боклуци. Дано с твоите да си случил! Мислех и аз да си поръчам, но видях едни боклуци за бмв-то на един приятел и се отказах. Сложих си хела,като на Х5. А,какви са,тайвански или? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #8 Отговорено 27 Декември, 2008 [ЯКО НЕ ПО ТЕМАТА]Колега, а ти сам ли си ги поръча или някой ти помогна? Защото и аз искам едни coilover-и, но нещо не се получава. Та ако си имаш кредитна карта и си регистриран в Ebay - ясно, но ако някой ти ги е поръчал би ли оставил координати (в сисъл ако с това се занимава въпросният хипотетичен човек).[/ЯКО НЕ ПО ТЕМАТА] Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rumbachev 1 #9 Отговорено 29 Декември, 2008 Мисля че са китайски но светят добре с тези крушки които са в комплекта.Доволен съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venci_vin 0 #10 Отговорено 29 Декември, 2008 Ок. Дано да си случил на читави и безаварийно да си ги ползваш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове