c0mmand3r 0 #1 Публикувано 14 Ноември, 2008 Привет , братя . Имам една питанка .. От скоро съм собственик на купе 5та генерация колата е със сток окачване и ми стои малко вирната и не е особено стабилна при по - висока скорост , въпросът ми е , кой е най-удачния вариант да я сваля малко и да стане малко по- стабилна , не съм обаче привърженик на 40 мм сваляне и някви супер твърди червени пружини , кой пружини от друг сивик примерно биха свършили добра работа , крайната ми цел е да постигна по добра стойка на пътя и визия , не съм фен на екстремното сваляне . Всякакви предложения са добре дошли , благодаря ! Поздрави c0mmand3r Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #2 Отговорено 14 Ноември, 2008 Червено Кони амортисьори в комбинация с пружини от VTI (които са малко по твърди ) или понижаващи пружини Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
c0mmand3r 0 #3 Отговорено 14 Ноември, 2008 Пружините от ВТИ предполагам трябва да са от хеч , че е по лек , ако са от седан (той е по-тежък от купето и може и да се вирне още ) а на сток амортисьори как ли биха стояли тия от ВТИ ? Дали ще смъкнат малко ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #4 Отговорено 14 Ноември, 2008 Не , поне при мен не се забеляза снижаване сложени са със стоковите амортисьори, но ако се комбинират с Конито ще е по добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #5 Отговорено 16 Ноември, 2008 и само от амортесиора ще се смъкне колата???? и аз имам желание за същото,обаче не ми се ще да става супер твърдо,стари коли караме разхлопали са се и без тва! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
c0mmand3r 0 #6 Отговорено 23 Ноември, 2008 Да наистина се постига сваляне със амортисьори , наскоро сложихме на едно бмв и да ти кажа много по различно седи. Колко е долу горе цената на бройка на червеното кони ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dj_freak 38 #7 Отговорено 23 Ноември, 2008 Да наистина се постига сваляне със амортисьори , наскоро сложихме на едно бмв и да ти кажа много по различно седи. Колко е долу горе цената на бройка на червеното кони ?160-200лв бройката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове