mEtaka 68 #1 Публикувано 14 Ноември, 2008 (Редактирано) Има един Прелюд 2.3 в Сливен, който се продава в нашето мобиле за цената 5500, колата е синя и на снимката капакът на главата е червен, та понеже е правен ремонт на тази кола на двигателя има ли някой допир до нея да каже мнение относно ремонта- сполучлив ли е или не си заслужава да се ходи да се гледа колата. Благодаря на отзовалите се Редактирано 14 Ноември, 2008 от mEtaka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #2 Отговорено 14 Ноември, 2008 Е никой ли е немал достъп до автомобила? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #3 Отговорено 14 Ноември, 2008 Аз имам допир до колата....познаваме се с момчето.Относно ремонта - до колкото знам е направен читаво, познавам и човека който я прави.Проблема беше в износени лагери на колянов вал.Вала и блока ходиха на шлайфист и си имат чисто нови лагери, както и гарнитури (глава и т.н.).Не съм карал колата след ремонта и мнение за вървеж наистина не мога да ти дам.Интериора е доста запазен има външни забележки и аз лично (да ме извини собстевеника) бих я пребоядисал.... Ела до Сливен и я виж, не мисля, че ще ти коства много.Ако има други въпроси питай.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове