nikosaint 0 #1 Публикувано 11 Ноември, 2008 Здравейте,колеги.Имам едно,такова питане......Много харесвам този последния HONDA PRELUDE(има 3 мотора,133,185 и 200 к.с).Всеки ден ги гледам обявите и се чудя,дали си заслужава колата.Ако някой е карал или има повече информация нека да даде съвет,ще бъда много благодарен.Не искам колата за състезания,дрифтове и др такива,искам колата да е еластична,да има добра стойка и да бъде що годе икономична и не по-скъпа от 20 000 лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #2 Отговорено 11 Ноември, 2008 С този бюджет който си определил, взимай модела 2.2 VTI 200 кончета и ще имаш всичко, което си описал Има и модели с типтроник... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikosaint 0 #3 Отговорено 11 Ноември, 2008 Това ми е най-насърце,честно казано,но едва ли ще ми стигнат паричките,там има и сериозен акциз.Кажете нещто за самата кола,чисто технически.Какви пари ще излезе акциза,предполагам,че ще е най-малко 5-6000 лв,да не е и повече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #4 Отговорено 11 Ноември, 2008 Чисто Технически Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikosaint 0 #5 Отговорено 11 Ноември, 2008 Благодаря ти колега,това вече си е информация,сега остава да открия някой,който е карал или познава колата и после вече мога да намеря някой да ми я докара,вапреки,че в немското мобиле,няма такава дето да ме грабне,дайте някой друг сайт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 734 #6 Отговорено 11 Ноември, 2008 ... аз само искам да си споделя скромното мнение ... така и така явно ще се плаща акциз за 147кW (200кс) или 147х35 = 5145лвзащо не поразгледаш и тези:http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=by2kotmsoqlsне е прелюд, но пък е много по-богато оборудвана от прелюда, който например няма как да го вземеш с ляв волан и с климатроник ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #7 Отговорено 11 Ноември, 2008 (Редактирано) Също може да разгледаш и в www.auto.de А да знаеш, че има и модели 4WS - 4-ри завиващи колела, там вече е мания...Chavdu - има с ляв и климатроник бе , а в немското мобиле гледах един без климатрник ама с ляв, за 7000 евро, а за под 7к има от моделите 2.2 VTEC 185 кончета Редактирано 11 Ноември, 2008 от tazzz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #8 Отговорено 11 Ноември, 2008 Колега, ако си ти се дават 20 хиляди определено ще си намериш 2.2 , но ще трябва и доста търпение....Аз нямах такива пари, но държах на цвят, година , типтроник, клима, състояние и други, така близо два месеца и то в германия, дори там с техния развит вторичен пазар има не повече от 20-30 оферти за такъв като моя, а за витек 2.2 е много по-трудно , но ти желая успех от все сърце! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikosaint 0 #9 Отговорено 11 Ноември, 2008 Видях Акорда,но определено Прелюда е класи над него,поне за мен.Наистина ще бъде трудно да си намеря 2.2,200 коня читав,пак и като знам,какъв сам педант...........Честно казано,един не сам видял,дето да ме грабне.И все пак,няма ли някой,който да е карал,парите не са малко и наистина искам да ги похарча за нещто,лоето да ми е кеф да го карам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ARchangel 0 #10 Отговорено 11 Ноември, 2008 взимай 2,0 и си сложи една хубава турбина и ще си много по добре "според мен" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikosaint 0 #11 Отговорено 12 Ноември, 2008 Мислих и по този въпрос,но ми се струва,че няма да намеря някой да ми сложи качествено турбината.А ако се сложи турбина на големия мотор тогава ще стане извън земен.Мисля да се ориентирам към 2.2,200 к.с.Давам до 20 000 лв за перфектен Прелюд на под 100000 км.Ако има някой колега с такъв,скоро вкаран в България или предстои да бъде докаран,нека пише или на тел.0899 602 666 Ники.Дори бих дал капаро,ако знам,че ще имам добър автомобил.Предпочитам да бъде черен и в никаъв случай автоматик.Благодаря ви предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ARchangel 0 #12 Отговорено 12 Ноември, 2008 (Редактирано) колега големия двигател е проблемен за инсталирането на турбо и резултата е по-малък като мошност всички в американския форум говорят за това а пак и тоя акциз ако имаш някой приятел на вънка да си го караш примерно с германски номера и да не плащаш тука акциз и регистрации и тем подобни ще е най-добрият вариант за мен. До колкото това дали има кой да ти сложи качествено сичко може да се обърнеш към Омбе и няма да съжаляваш в момента и аз подготвям средства за моята но ще видим ако си правя със сигурностс ще е при омбре ПоздравиМитко Редактирано 12 Ноември, 2008 от ARchangel Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikosaint 0 #13 Отговорено 12 Ноември, 2008 (Редактирано) приателио,питах да го карам с немски номера,имам братовчед в германия,но да ти кажа май е по-добре да си го регистрирам в българия.ако знаеш за какви данаци и застаховки става въпрос,ще се замаеш.затова мисля,че няма смисъл.какво е това омбе,за което казваш,има ли сайт?къде се намира?благодарен съм за помоща ти Редактирано 12 Ноември, 2008 от nikosaint Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ARchangel 0 #14 Отговорено 12 Ноември, 2008 Цък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове