I_V_O 6 #1 Публикувано 10 Ноември, 2008 (Редактирано) Днес продадох колата с която збъднах мечтите си Колата заради , която намерих толкова много приятели сред вас от форума , кола с която имах уникални преживявания , кола която винаги , когато ми е било зле , когато съм имал проблеми , когато съм бил тъжен се качвах в нея и всичко ми отминаваше за секунди , снимки .. статии по ТУНИНГ списания ... ( а за закачките с разни сладуранки из улиците и кафетата ) 3г не съм спрял да събирам пари за поредното подобрение по нея... всичко съм правил с толкова много ЛЮБОВ , ЖЕЛАНИЕ , СТРАСТ , ТРУД и т.н и т.н ..... пред момчето , което купи колата се направих на мъж след нотариуса , като му дадох ключовете и си казахме ЧАО ... но последната ни вечер заедно със СИВИКА в сервиза седнах на земята пред него , пуснах му ангелските очи пуших цигара , плачех и му говорех , колко много му благодаря за всичко Сигорно много хора ше ми се смеят на темата... но прекалено силно се бях привързал към колата ( и все пак съм си яка хонда - секта ) И ТАКА ДА ЗНАЕТЕ , ЧЕ ЗЛАТИСТАТА ТУРБО 5-ЦА ако има някви испълнения с нея не са от мен . НОВОТО НАЧАЛО В ХОНДА-ЖИВОТА МИ - HONDA CIVIC VTI Type S 2001g. някои хора от форума вече я видяха във вторник на ЕКО-то . За новата кола... просто няма какво да кажа знаете за какво става дума. НЕ МИ СЕ СЛИЗА ОТ НЕЯ... голямо возене падааааа , растриване на ВТЕК-а якооо дет се викаааа на 3-та ВТЕК , душата в рая и .... до края и сега се почва събирането на частите за новия проект СПОДЕЛЯМ ГО ТВА НЕЩО С ВАС... ЩоТ съм сигорен , че има много хора които обичат много колите си .... и ще ме разберат. ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ И ДА КАРАТЕ ХОНДИТЕ ОТ МЕЧТИТЕ ВИ Редактирано 10 Ноември, 2008 от I_V_O Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #2 Отговорено 11 Ноември, 2008 Адаш,знам какво ти е.Първата ми кола беше една дърта Хонда Акорд 84-та и като дойде момента да я заменя за сегашния Прелюд точно като теб вечерта слезнах в гаража,за да си събера нещата от жабката,поговорих й и поплаках.Явно е нормално поне за някои.А хем не бях много привързан към онази кола.Ако сега трябва да направя това със сегашната......не ми се мисли.Сигурно и затова никога няма да я продам.Пожелавам ти много приятни моменти с новата и безаварийно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vaskata Vass 14 #3 Отговорено 11 Ноември, 2008 Когато се разделяш с ТВОЯТА HONDA няма нищо смешно....Карам трета Honda и само аз си знам как съм се разделил с предните две.Много приятни мигове с новата ти бегачка... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B E X 3 M 979 #4 Отговорено 11 Ноември, 2008 Колега честита да ти е новата придобивка.А за старата колицата е уникална.Аз никога не бих се разделил с нея .незнам как си събрал смелост да го направиш.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dilqn_Mitev 6 #5 Отговорено 11 Ноември, 2008 Хакер няма се косиш,5-цата беше уникална и беше постигнал максимума и нямаше на каде вече да тунингарстваш по нея Сега е ред на Вти-то което ееееееееееее божествено и се надявам да го видиме до 1 година в HKS варянт Ама аз кво ли ти говоря...ти си с кодове Милиони безавариини километри с вти-то и само хубави преживявания ти желая Чакам да ме возиш.........да няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #6 Отговорено 11 Ноември, 2008 Поне си искрен... аз не знам дали ще мога да се разделя с моята съборетина, а не знам ти как си го направил при положение, че това беше една от най-запазените, ако не най-запазената 5ген., която съм виждал. Това, че само си плакал е странно за мен... аз щях да се метна от някъде. Иска ми се да не я продавам моята никога, а живот и здраве да имам пари да си купя другите а тази да си я човъркам докато има живец в мен. Но не говорим за мен, а за твоите тепърва нови изживявания. Желая ти, както го направиха и другите колеги, още по-силни емоции с нея, още пичолини да те гонят по булевардите и никога да не влизаш в гаража за нещо различно от подобрения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #7 Отговорено 11 Ноември, 2008 Честито колега нека и тая хонда те радва както турбо 5-та много безаварийни километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #8 Отговорено 11 Ноември, 2008 (Редактирано) Слава Богу,значи не съм болен само аз... .Разделял съм се с коли и мотори като с живи хора...мисля че е нормално да се привържеш дори и към куп ламарини,ако той ти е давал страхотни положителни емоции.Успокоявай се с това че новата кукла е от същата порода,че много предатели се навъдиха напоследък... Редактирано 11 Ноември, 2008 от MAD DOG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #9 Отговорено 11 Ноември, 2008 (Редактирано) Радвам се, че не съм единственя луд така, като гледам сме мнозинство Късмет с новата Хондавелка колега със сигорност и с нея ще постигнеш много за напред.... А мигат на раздялата трябва да си го преживееш,който,каквото и да казва... поплачи си Редактирано 11 Ноември, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #10 Отговорено 11 Ноември, 2008 ...мисля си,че колкото повече труд и старание си вложил в колата са за да я направиш по различна,по красива и всичко да и е в изправност толкова повече се привързваш към нея и раздялата е по трудна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #11 Отговорено 11 Ноември, 2008 факт! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheDevilTwin 17 #12 Отговорено 11 Ноември, 2008 Каквото било, било... важното е, че отново си в сектата... и най-вече не си изневерил на Сивиците! Пожелавам ти безаварийни километри с новата придобивка, адреналин, редовно да си говорите с ВиТЕК-а и положителни емоции!А колкото до златистата хубавица... дано следващият собственик бъде също така загрижен към нея! Поздравления и на него за добрия избор, който е направил...П.П. Айде пусни снимки на VTI-то... макар че държа лично да се запозная Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #13 Отговорено 11 Ноември, 2008 Хакер няма се косиш,5-цата беше уникална и беше постигнал максимума и нямаше на каде вече да тунингарстваш по нея Сега е ред на Вти-то което ееееееееееее божествено и се надявам да го видиме до 1 година в HKS варянт Ама аз кво ли ти говоря...ти си с кодове Милиони безавариини километри с вти-то и само хубави преживявания ти желая Чакам да ме возиш.........да няма Диляне , нали знаеш че ти си виновен за тея ВТИ-айски историии Знаех си , че ще ме разберете много се радвам , че има хора които също даржат толкова много на колите си и на нашата любима марка това са истински ХОНДАДЖИИ адаша (prelude) и ти си бил в същия филм с прикаските и т.н мислеех , че малко прекалих с това но така ми дойде отвътре - явно ти ме разбираш доста добре 5-цата вече не е това което беше... попадна в много лоши ръце и резултата е налице - двигатела е чао и не мяза на нищо само за два дни явно някои хора имат талант и то голям Както и да е.. благодаря ви за пожеланията спрямо новата придобивка почва се събирането на частите за новия проект Е В ТАЯ ТЕМА ИМА МНОГО ХОНДА ЧУВСТВА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #14 Отговорено 11 Ноември, 2008 И аз те разбирам напълно,човек.На тунинг феста в калояното бяхме с бобчу и дойдохме при теб и си приказвахме и после колицата я видяхме в списанието на корицата и много хора я заобичахме тая петица аз и както много други хора мога да кажа, че сме горди, че има такива хора като теб, както и много други, които сбъдват мечтите си и радват всички нас останалите с такива проекти.Аз всеки ден като видя няква хонда по улиците и ми става толкова приятно и се изпълвам само с положителни емоции.Аз като я блъснах моята толкова гадно ми стана и целувах волана..И преди да я имам съм плакал за тая кола,така че споко,тва те прави истински фен,който обича марката и наистина тези коли не са само купчина ламарина,ами имат някво послание и всички се пристрастяват към хонда манията...Пожелавам ти нови емоции с ВТИ-ката и още повече успехи. много безаварийни километри и много здраве и по - умната по пътищата, шот кефа е голям,ама има и катастрофални последствия понякога.Айде здраве на всички... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #15 Отговорено 11 Ноември, 2008 Изцяло разбирам мъката ти при раздялата, ама това с чупенето на мотора вече ме изкара от нерви. Тоя бих го бил, е*ал и обществено порицал това за мен е по лошиявариант дори сравнено с това аз сам да й разкажа играта.Пожелавам ти много щастливи моменти с новото зверче! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #16 Отговорено 11 Ноември, 2008 Колега напълно те разбирам аз като знам колко много си обичам моита си Хондичка не ми се и мисли как ще се разделя с нея някои ден. Определено ще си порева върху бронята и. Но както и да е Е разделил си се с нещо добро за нещо по-добро. Мн безавариини мигове и километри с новата хубавица и да си те слуша. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lakomnik 1 #17 Отговорено 11 Ноември, 2008 После жените казват ,че мажете неможели да обичат и нямало любов ................................ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #18 Отговорено 12 Ноември, 2008 гледах петичката в списанието, четох и с всеки ред ставах все по-горд че и аз карам хонда, колата си беше произведение на изкуството, олицетворение на всичкия труд и цялата любов която си вложил в нея, мн жалко че новият и собственик поне от малка част не прилича на теб. А за трудната раздяла напълно е естествено според мен, за толкова кратко време и аз се влюбих истински в мойта хондичка и макар и със скромни финанси е аз тук нещо,там нещо подобрявам и ако се наложи да се разделям с нея ще си е голяма мъка. А за новата ти колица, пожелавам ти да си на корицата на много и престижни списания, да ти носи дълго време само приятни емоции и с много любов към нея както и към предната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #19 Отговорено 12 Ноември, 2008 гадно е да се разделяш с нещо което си бил яко привързан,но нищо продължаваш напред и тва е!честито за новата колица,много безавариини и дано ти върви по вода подобряването,щото знам че ще има такова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #20 Отговорено 13 Ноември, 2008 гадно е да се разделяш с нещо което си бил яко привързан,но нищо продължаваш напред и тва е!честито за новата колица,много безавариини и дано ти върви по вода подобряването,щото знам че ще има таковае ти ме разбираш добре - щото си във филма от всякаде мерси за пожеланията за ВТИ-то на теб и на всички остнали... кефа се яко , че има и други секти болни като мене УСПЕХ с проектите... и бързайте бавно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BlooD_ReD 0 #21 Отговорено 13 Ноември, 2008 I V O аз съм ти съсед тука в кв-то (ако не се лъжа) и редовно се радвах на твойта красавица.... истински готино ми ставаше като я видех. Разбирам за "кофти момента", но съм сигурен, че новата Хонда ще е още по- добра....успех ти желая и много километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #22 Отговорено 21 Ноември, 2008 Колко съм тъп ,преди малко про4етох за продажбата и за новата кола.Кога стана цялата тая врътка не разбрах.Искам пове4е инфо за новата,какво зна4и Тайп С,колко е звяр...абе що не минеш през сервиза да я покажеш.Плиииийз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #23 Отговорено 21 Ноември, 2008 Колко съм тъп ,преди малко про4етох за продажбата и за новата кола.Кога стана цялата тая врътка не разбрах.Искам пове4е инфо за новата,какво зна4и Тайп С,колко е звяр...абе що не минеш през сервиза да я покажеш.Плиииийз То и на мен всичко ми дойде прекалено бързо но явно , така трябвало да стане Ще мина да се видиме ... задължително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eternity 0 #24 Отговорено 21 Ноември, 2008 знам какво е преживях го преди 2 седмици добре че поне я дадох на приятелка и мога да я виждам и карам когато си поискам.Сега си спомням как зех една наилонова торба и си сабрах не6тата от колата седнах вътре пуснах седалката назад,загледах се в тавана и си спомних няколко мига ...........п.с.поне имаш какво да те радва сега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #25 Отговорено 21 Ноември, 2008 Иво, желая ти искрено още повече емоции с новата придобивка, честито Честно казано малко ми е мъчно, че си продал 5-тата, но това е живота Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #26 Отговорено 21 Ноември, 2008 Иво, желая ти искрено още повече емоции с новата придобивка, честито Честно казано малко ми е мъчно, че си продал 5-тата, но това е живота Тва с мъчното още ми даржи влага БЛАГОДАРЯ ти за пожеланията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iliq 0 #27 Отговорено 18 Март, 2009 колега знам какво е , на мен първата ми кола беше сивик 4 ген. д16а6 и цвета и беше лилав карах я доста време свикнах с нея никога не ме е предавала и наи важното никога на никакъв голф не се даваше но един ден този ден никога не се забравя 18.05.2008 карам си аз в мало конаре и едно момиче зад мен с един опел корса кара мн близо до мен и форсирва колата и аз си викам така ли карах си на 5 - та вкл 3-тия зъб газ до ламарината и корсата изостава с доста и изневиделица един остър дясен завои влезнах в него избегнах челен удар с лада но колата с 120 км някаде се завъртя вартене на волана скорости по надолу няма оправия и се врязах в задницата на туко що излезнало фиат типо от сервиза удара беше страничен в моята врата извадих много голям късмет че уцелях не си чупих нищо излизам аз от колата да де по точно ме искараха от колата не помня как и по едно време се въстановявам и гледам небе виках си краи умрял съм то е смешно ама не е и с някви сили и аз нз от каде исправих си простата глава погледнах си хондата и като я видях лошо ми стана дорева ми се видях за част от секундата типото но за него не ме интересуваше щото то беше спряно и нямаше хора в него и така след удара в болница след болница при собственика на типото след типото парите , и се прибрах в нас легнах заспах сабуждам се трагвам веднага да си прибирам колата от пазарджик че там я беше закарала пътната помощ взех я запалих я и на ход до радилово варвеше си хонделката и тогава не се предаде с 30 км ама пак си вървеше и така седя 1 месец в нас и се чудих да я продам или не викам си неседя още един но вече не издържах без кола и така реших да пусна една обява в мобилето че я продавам на другия ден се обади дамян колега е от форума обясних му за колата както подобава , доиде чак от варна човека купи я и тръгна и докато не се скри зад завоя не спрях да си гледам хондата беше ми ацки мъчно че я продадох наведох главата качих се в една кочина на име мерцедес и си отидох в нас пуснах си снимки на нея и клиповете които съм правил и винаги като се сетя за нея и ми е гадно че съм я продал и винаги ще е така колкото и коли да си купя през живота тя ще си остане единсвената и така колеги написах ви цял роман ама исках просто да се искажа и аз и че ми е ацки тежко за колата това е ........... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
k_u_d_o_s 49 #28 Отговорено 18 Март, 2009 Колеги не ви познавам лично но явно имаме подобно пристрастяване.Мислех че аз не съм наред.Първата ми Хонда беше Прелюд.Бях болен по тая кола.Карах си е със и без причина просто за кеф.Радвах се като трябва да се ходи някаде с кола,защото имах възможност да и се порадвам.Когато си купих Акорда купе възникна въпроса за какво са ми 2 купета? Верно е че са различни но все пак са купета.После доиде и един Сивик 6г и вече станаха мн колите.Колко БЕЗСЪННИ нощи съм имал да обмислям как да НЕ я продам само аз(и приятелката ми) знаем. НО намерих решение на проблема - продадох я на братовчед си и така колата остана в "семеиството".Доволен съм че новия собственик ще се грижи също така добре за нея и че ще мога да си я виждам и покарвам от време на време!За всички които са преживели това - гледайте да продавате любимата на човек които ще се грижи за нея и няма да потъпче годините труд и желание за 1 седмица! И много хубави моменти с новите ви красавици! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MartyHONDA 15 #29 Отговорено 18 Март, 2009 При мен също се получава така,декември месец с голям мерак и безникакви средства(взех назаем)купих CIVIC хеч d15b1 в не особено добро състояние,но мерака беше много голям!А миналата седмица ми се усмихна късмета да ми купят(което не бях очаквал) малко по нова кола-CIVIC SHUTTLE 96 г.И тези дни като гледах горкия civic ми течаха сълзи от очите защото ще трябва да се разделя с него! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове