harpi 3 #1 Публикувано 9 Ноември, 2008 Колеги, искам да си сложа серво на волана, щото нямам на 5г. 92 хеч от 5г. седан със б18 двигател...ще стане ли далаверата и какво е всичко което ми трябва освен, рейката с накрайниците, казанчето и хидравличната помпа???Благодарствено предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harpi 3 #2 Отговорено 9 Ноември, 2008 необходимите части са:* хидравлична рейка (заедно със стойката и към магарето)* помпата за хидравликата със тръбите до рейката и скойка за към блока* ремък* охладителна система - стои пред водния радиатор. Намерих, ама нали сме си булгар, първо ако може на готово без да търсим в темите.....грешката е моя, за което се извинявам и евентуално ако има какво още да се допълни към този списък поне няма напразно да съм пускал тема....извинения отново Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #3 Отговорено 10 Ноември, 2008 Мисля чé и шайбата на коляновия вал не става.Провери я дали има място за три ремъка,ако има-става,ако е за два ремъка-нестава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове