PHOTOCH 0 #1 Публикувано 9 Ноември, 2008 Знае ли някой от къде да си купя стелки-легени за зимата?Сивик хечбек е колата.В Метро гледах някакви, но са доста големи.Между другото, колеги използването през зимата на такива съхранява в голяма степен пода на колата от корозиране. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #2 Отговорено 10 Ноември, 2008 Бриколаж, Практикер... има на доста места - търси.Универсални са, имат обозначени места за изрязване при нужда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MilenaZ 1 #3 Отговорено 10 Ноември, 2008 пробвай тукВ раздела за автоаксесоари. Започват от стр. 8. Ако имаш възможност можеш до склада им да отидеш. На мен ми дадоха да пробвам дори. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #4 Отговорено 10 Ноември, 2008 Аз си намерих от HIT MARKET младост, в секцията за автомобили, също съм виждал приятно легени ( стелки де ) и в BILA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Avatar 1 #5 Отговорено 12 Ноември, 2008 И аз от HIT Младост си взех за 20-тина лева мисля. Доста удобни за зимата, само изтърсваш и лисваш малко водица - като нови стават Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prt 3 #6 Отговорено 12 Ноември, 2008 Може ли някой да обясни какво представляват тези "стелки-легени"? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #7 Отговорено 13 Ноември, 2008 (Редактирано) Може ли някой да обясни какво представляват тези "стелки-легени"? Клик , макар че не виждам кое не разбираш стелка или леген Редактирано 13 Ноември, 2008 от tazzz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saaron 36 #8 Отговорено 13 Ноември, 2008 Колега аз си купих такива от Била -Младост за 15-20 лева Руски.Емииии чук са направо ,само незнам дали има още от тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове