igra4a 0 #1 Публикувано 9 Ноември, 2008 Чека на таблото постоянно ми светка,на какво се дължи тази грешка 43 и как може да се оправи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 9 Ноември, 2008 43 Fuel supply system Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
igra4a 0 #3 Отговорено 9 Ноември, 2008 Да това го знам но какво по точно е да не би да е бензиновата помпа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #4 Отговорено 9 Ноември, 2008 Код 43 Аутодата-та го дава така: 43 Oxygen sensor(O2S)/fuel supply system - A.Пробвай с друга ламбда сонда ако имаш под ръка.Смени я, изчисти грешката и виж дали ще ти я даде пак същата грешка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
igra4a 0 #5 Отговорено 10 Ноември, 2008 Мерси колега това беше проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
acE 1 #6 Отговорено 15 Октомври, 2012 Мерси колега това беше проблема Колега, преди смяната на ламбда сондата да си имал проблеми с оборотите ? На бензин или на газ ти светваше check-а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KOS_with_NOS 18 #7 Отговорено 15 Октомври, 2012 При мен вадеше тази грешка заради грешно подвързани вакуумни маркучи на всмукателния колектор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове