Jump to content
manniakk

КАК ДА СИ НАПРАВИМ ОСВЕТЛЕНИЕ В ЖАБКАТА 5г

Recommended Posts

можело е да го вържеш към + на касетофона, който е постоянен. Евала за свършената работа, идеята е супер

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добра идея, ще взема да го направя така на акорда - там лампа има, но при запалени фарове свети нон-стоп и леко дразни през малките фуги м/м жабката и таблото :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest byjy

Добро решение ,харесва ми! Обичам подобрения от този тип които са в полза и не дразнят с функциолноста си. :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

поздравления за добре свършената работа и за обяснението!и аз мисля да направя същото,само,че ми се иска да свети независимо от това дали ключа е вътре или не!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

поздравления за добре свършената работа и за обяснението!и аз мисля да направя същото,само,че ми се иска да свети независимо от това дали ключа е вътре или не!

Ако искаш да е независимо от ключа си мисля, че може и от + на СД-то.Но има и много коли, които ключа също трябва да е поставен за да равоти СД-то.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а мислели ли сте за климатик на жабката? /или поне тези който имат клима/При 6та ген въздуховода за предните духални минава точно над жабката. една клапа от астра с климатик на жабката и сме готови с поредната екстра :) Успех с иновациите :PbObChU- не е мн умно това при повреда на прекъсвача най-малкото е, че ще ти падне акомулатра и дори няма да разбереш защо :)да не казвам за други щети причинени от подобен род повреди /само ще спомена зигоряла кола/

Редактирано от kalos

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

значи аз мисля да го направя с диоди,а пък и все си мисля,че ако е направено като хората този проблем,ще е избегнат!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По принцип при кабелите за CD или касетофон има постоянен +, който не се влияе от ключа. Ако е закачено към него би трябвало да свети винаги. Разбива ре, когато прекъсвача е в подходящата позиция.За диодите в жабката - аз и за това си мислех, но още несъм стигнал до там. Възможно е дори да се пробият 3-4 отвора с подходяща форма а отзадната страна да минават само кабелите. Малко по-сложно става за изпълнение, но ми се струва, че ще изглежда добре. Дори 2 или 3 пирани биха осветили жабката идеално. Само квадратния отвор ще е малко сложен за изпълнение.Направих си един плафон от BMW със светодиоди, сега се чудя къде да го сложа. Евентуално в багажника може да дойде на място. Много е кофти като има нещо пред единствения източник на светлина и винаги съм се чудел защо не са сложили лампа и от другата страна.

Редактирано от dido_dimov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пич браво постарал си се. Дано въпроса ми да не прозвучи тъпо ама вие нямате ли фабрично лампа в жапката? Аз имам но като се отвори не се вижда , намира се на таблото (скритааществено) и дава светлина на вече отворента жапка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...