Jump to content
Николай Ванчев

карта за Гармин - от къде?

Recommended Posts

Здравейте на всички :D ,от доста отдавна се ровя из интернет ,но не мога да намеря карта за Европа ,която да е съвместима с моито Гарминче :D.Че имам мерак пак да си го ползвам .С него мога да засичам от 0-100км и 400 метра.Ако някои знае ще е пт полза Благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е линк файла от торент клиента ми. Не знам обаче ще има ли все още сийдъри. Има и на други места. На твоето нюви какво му е по различното?bctp://task/Garmin%20MapSource%20City%20Navigator%20Europe%20NT%20v9/1482887442/77d538612bf82a2fcc59015f294510dd7ee3642a/

Редактирано от Stefan Milev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е линк файла от торент клиента ми. Не знам обаче ще има ли все още сийдъри. Има и на други места. На твоето нюви какво му е по различното?bctp://task/Garmin%20MapSource%20City%20Navigator%20Europe%20NT%20v9/1482887442/77d538612bf82a2fcc59015f294510dd7ee3642a/

ами нищо по-различно нормален навигатор без карта на България,и така си стои не използваемо.Днес проверих вТехномаркет 200 лв за карта на Европа :) ,дано се дръпне огромно благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте на всички :huh: ,от доста отдавна се ровя из интернет ,но не мога да намеря карта за Европа ,която да е съвместима с моито Гарминче :o.Че имам мерак пак да си го ползвам .С него мога да засичам от 0-100км и 400 метра.Ако някои знае ще е пт полза Благодаря

Колега мижеш да си купиш карта на Европа и от мен,цената е 195лв. и ще ти я дам с 10% отстъпка ако имаш желание.Картата на европа е предварително инсталирана на Secure Digital памет която пъхаш в уреда и директно тръгва няма нужда от инсталация версията е City Navigator® Europe NT 2009 това е най-новата версия има я отпреди 1 седмица на българският пазар.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз съм с н95 и използвам една карта дай мейл да ти я пратя ако искаш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...