pano 24 #1 Публикувано 5 Ноември, 2008 Здравейте колеги искам да знам мнението ви за този кит?Body Kit Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #2 Отговорено 5 Ноември, 2008 Трупаш мнения ли какво правиш ? Престани да с***ш в форума ...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JK_HONDA 58 #3 Отговорено 6 Ноември, 2008 (Редактирано) То няма лошо за мнения ама откаде видя 4е е то4но за англи4ка.Всеки сам избира какав боди кит да сложи ако на теб ти харесва зна4и си4ко е ОК мен ли4но ми харесва ма не сам изобщо наясно дали е хубав ,но харесва и имам желание за такова кит4е Редактирано 6 Ноември, 2008 от m@ni@k@9111 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #4 Отговорено 6 Ноември, 2008 Това е сбирщина от ралични стилове според мен...Предната броня е Shogun Style... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #5 Отговорено 6 Ноември, 2008 (Редактирано) ...задната ако се сложи отпред наобратно, ще е снегорин стайл... Редактирано 6 Ноември, 2008 от tazzz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest XplodX #6 Отговорено 6 Ноември, 2008 ако знаете как се поръчват тези неща от ебей тук в българия пишете ми лично съобщение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pano 24 #7 Отговорено 6 Ноември, 2008 То няма лошо за мнения ама откаде видя 4е е то4но за англи4ка.Всеки сам избира какав боди кит да сложи ако на теб ти харесва зна4и си4ко е ОК Хе хе как от къде знам 4е то си го пи6е за МБ,пуснах тая теми4ка 6тото за пръв път виждам Боди Кит за Англи4анка и бе6е интересно какво вие мислите,6тото и аз немога да определя дали ми харесва или не Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #8 Отговорено 6 Ноември, 2008 И ние да решим вместо теб така ли...бате за твоя проблем си има докроти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове