Jump to content
Jika7a

Едно странно искане от мен....

Recommended Posts

Значи наскоро си купих лап топ и адски много ме дразни тая скапана виста дето е с него и искам да си го преинстална с Екс Пи но не мога да си намеря драйвери ..... модела на лап топа е Toshiba Satellite A300 1EG ако някой може да ми помогне с драйверите ще съм благодарен много

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Olmy

Айде честито :chicken: Кликни ТУК и успех ;) И дано да нямаш дертове с драйверите за SATA харда при инсталацията на Win-a !

П.С. Иначе за протокола ползвай чичко гугъл и ще откриеш всичко (или поне всичко) ;)

Редактирано от Olmy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И дано да нямаш дертове с драйверите за SATA харда при инсталацията на Win-a !

... Точно в момента го ям големия с тия драйвъри ! Само че модела е A300-1jh-2g ! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имал съм го този проблем на 2-а , реших го по следния начин , с програмата nLite модифицирах един win xp и му ги вкарах вътре точните драйвери след това го записваш и инсталираш , всичко мина точно намери си sata-та и се инсталира без проблеми.btw: Повечето нови компютри имат в Биос-а настройка да се емулира SATA като IDE ,поради споменатите проблеми на XP с SATA контролери

Редактирано от activity

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VersaceGirl

И дано да нямаш дертове с драйверите за SATA харда при инсталацията на Win-a !

... Точно в момента го ям големия с тия драйвъри ! Само че модела е A300-1jh-2g ! :)
Xa.......и аз сега го ям големия с тия драйвъри..................

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Xa.......и аз сега .......с тия драйвъри..................

Пробвай да си свалиш от ТУК това и с него няма да имаш никакви ядове :) Пробвано е вече от 'Road®aceR'-а и всичко е ток и жици :) Аре успех и ако има ядове пиши пак !

П.С. Хахахах вече заприличахме на компютърен форум :)

Редактирано от Olmy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

слушкай чичко си Olmy, направи ми новото лаптопче пирфектно:confused::drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

слушкай чичко си Olmy, направи ми новото лаптопче пирфектно:confused:;)

Алоууу Майнич :( Бе не ме издавай бре друже :drunk: Че и чичко ме изкара малиййй :D А бях под прикритие и ти ме освети и сега...... ???? ;) А никак не изглеждам като чичко, ама ще взема май да се огледам в оглидалото щом ти казваш ;);) Пфу да му се не види ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-добре си поиграй малко с Вистата преди да преинсталираш. И аз бях негативно настроен, но вече съм много по-доволен от Vista отколкото XP. Пък и факта, че от 1 година не съм преинсталирал нищо ме радва още повече. Каквито и XP-та да намирах, ги сменях на 2-3 месеца - бъгава работа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ся ще видим ко ще напраа свалих един Екс Пи и след малко го почвам да видим ко ще стане...мерси на сичко де ше е писало :rolleyes: :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Запо4наха проблемите....екс пи-то неможело да намери хард диск...незнам какъв формат са дяловете изобщо..... (NTFS) са сега ги видях и учудващо защо XP SP2 неможе да го види.....предложения?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оправих се .... просто XP-то беше боклук :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е било боклук, просто XP-то не и имало SATA драйверите за твоя лаптоп, някоя по-нова версия ги е имала, ама е на късмет...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

типът на файловата система няма нищо общо с това дали ти разпознава диска или не. Просто в SP3 са интегрирани повече драйвери за SATA контролери :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eDaniel

Някои лаптопи имат настройка в биоса за режима на работа на контролера - AHCI/RAID/Native. Въпреки, че винаги ще се намерят "разбирачи", които да ме оплюят ще ти кажа право - Vista е по-добрата операционна система.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

наистина Vista е доста добра и затегната система от XP , харесвам XP но факта ,че използва 2-а пъти по малко ресурси засега ме държи на страна.Иначе самото изпълнение на Vista-та е доста над нивото на XP , не съм имал дълъг опит с вистата но и от малкото което съм работил с нея ми се видя по читава :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

www.driverpacks.net1 теглиш пакетите и програмката, 2 копираш съдържанието на инсталационното ЦД от ХП (със сп2 или3) - 3 интегрираш каквото ти трябва или се хваща - аз слагам storage и мрежата - 4 правиш исо (най-лесно - с MagicISO правиш исо от оригиналното ЦД, после инжектираш и заменяш с файловете генерирани на ст.2 съдържанието на исото)5 печеш6 инсталираш и пееш :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Отноосно Vista-та година и половина бях с нея - трябва да кажа че се родих след като я махнах! Просто MAC OS е много хубава операционна система но Microsoft са далече от нивото да я изкопират качествено.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Jika7a

Мерси на всички които дадоха съвети вече лап топа е с ХР и ми е много по добре сега...тая виста просто не е мой тип пък и съм си свикнал с ХР така че....знаете как е единственото сега което не ми работи на ХР-то е Еф-вете които се ползваха преди като екстри с вистата например като натисна копчето FN+F6 си намлях контраста и е такива други екстри имаше но сега явно го нямам като програмка това нз....но мога и без тях няма проблеми иначе лап топа сега е пушка с ХР-то благодаря пак на всички че се опитаха да помогна ............Honda RLZ :huh::o:D .........не че има нещо общо с темата де ама айде нали съм с хонда и аз :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудя се дали да те оплюя ;)

Добре си ми дошъл, само че f2f за да не цапаме на човека темата. ;) ;) ;) ;) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Споко :huh: то беше вече това което ми трябваше :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...