PARADOX_sf 126 #1 Публикувано 3 Ноември, 2008 1. От хонда ако се продава.2. За къде по-точно ти трябва тая грес? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 1 #2 Отговорено 4 Ноември, 2008 (Редактирано) Къде в София може да се намери, и колко горе долу струва, че ми предстои сервизиране на спирачни апарати В Бриколаж продават спрей на Мотип за температури до 1600С - под 10лв беше.Взех го да си смажа водачите като тръгна да сменям накладки. Редактирано 4 Ноември, 2008 от borko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #3 Отговорено 4 Ноември, 2008 (Редактирано) 1. От хонда ако се продава. 2. За къде по-точно ти трябва тая грес? За в самия спирачен апарат. Ще видя в хонда макар че по номера в упътването на slhonda не ми изкара нищо. Ей това Brake Cylinder Grease Edit: Звънях в Бултрако и ми казаха че са спряни от производство, както и заместителя и (08C35-B0334L) Редактирано 4 Ноември, 2008 от manniakk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #4 Отговорено 4 Ноември, 2008 розовата грес е за маншона на буталото ,доколкото знам си върви в ремонтният комплект, за другите видове незнам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARADOX_sf 126 #5 Отговорено 4 Ноември, 2008 Ако е така, прозрачната е за механизма на ръчната, оранжевата за водачите и розовата си я написал. Черната към накладките е ясна... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове