cekata 0 #1 Публикувано 3 Ноември, 2008 Привет на всички колеги След смяна на 6 автомобила за 2 години сред които бяха Лагуна,Мерцедес 190,2 Аудита и 2 Калибри дойде време дса се метна на нещо в което се влюбих от пръв поглед.След обширно проучване се сдобих със първата мечта на всеки хонда маняк-CRX.Колата е 92 година пътувах от сф до шумен заради нея,ама няма начинмерак с пари се гаси....мотора е д16з5,но не съм много наясно с този мотор,надявам се да ме открехнете в някои неща.за сега не съм го обслужил понеже почти всичките си пари ги дадох за нея и не останаха,но на 10 съм в играта пак с новата заплата и ще и смена всичко което е нужно. Колата дърпа доста прилично,внесена е миналата година,ма малко ръжда на дясната вежда и имам някакав шум от скоростната кутия,но когато натисна съединителя ичезва,ще помоля колегите с подобни проблеми да даът савет.Аз мисля че е аксиален лагер,но ще видим като я закарам в сервизчето д не стане поголяма беля...Това с забележките,иначе колата се кара със масло 5 w 30 и няма никакво по мотора,макар че е доста тънко.Очаквам вашите мнения.Ето и снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ganeca 2 #2 Отговорено 3 Ноември, 2008 Готина е машината, колега, да ти е честито. Най-добре в сервиза ще ти кажат какво е на съединителя, дано се разминеш с по-малко ремонти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MaX PoweR #3 Отговорено 3 Ноември, 2008 Колега честито много безаварийни и само приятни мигове с рекса И аз имам същия проблем с тва на скоростите,много е дразнещ.Май е лагер на скоростите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HaeMHuK #4 Отговорено 3 Ноември, 2008 и на мен това ми казаха и даже ме стреснаха че можела да ми блокира скоростната кутия дано са ме излъгали ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stefan Milev #5 Отговорено 3 Ноември, 2008 Браво колега, много е добра. Да ти е честита. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DjSprite #6 Отговорено 3 Ноември, 2008 Добра колица браво .Шума е най вероятно лагера на първи4ния вал на ск.кутия ..имах същия проблем преди време ...но е много специфи4ен размер ..поръ4ах си от Хонда -Варна(беше 80 кинта ) ...но може и да се кара така де ..докато намериш няма да блокира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ilkocivic #7 Отговорено 3 Ноември, 2008 Тая бегуна доста я харесвах докато беше в Шумен, да си я караш с здраве! Знам че върви прилично! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivi44a 1 #8 Отговорено 4 Ноември, 2008 Добре дошъл, много хубав рекс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vesso_varna #9 Отговорено 4 Ноември, 2008 Честито, колега! На мен лично това ми е любимия модел на Хонда (но имам 2 деца и тази кола за мен ще си остане мечта). Цветовото решение също много ми харесва. Пожелавам ти много безаварийни километри. Добре дошъл в клуба! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Vaskata Vass #10 Отговорено 4 Ноември, 2008 След всички дараци който си карал този Рекс е перфектна машина...Със здраве и безпроблемно шофиране с таз бегачка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest martjo #11 Отговорено 4 Ноември, 2008 И аз да те поздравя колега, много приятни моменти с фурията и по-малко главоболия да ти причинява. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA-ADNOH 7 #12 Отговорено 4 Ноември, 2008 честито и от мене.Да видиме с тази колко ще изкараш.Направи си сметката ако искараш една година значи е 5 пъти по хубава от останалите коли шегувам се. А за маслото е наистина тънко,съмнява ме да не го харчи, и то бая. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #13 Отговорено 4 Ноември, 2008 имаше един такъв Рекс на времето,но вие повечето явно сте тук от скоро.първо беше на Hronos,после от него го купи Magnum(Ivo-Roilev),но го удари в мантинелата на магистралата.......А беше същата разцветка,което ме шашка защото това не е стандартна такава.....И нямаше такава добавка отзад на бронята,която на мен лично не ми харесва.Иначе онзи въпросния рекс даваше 133 коня на колелата ако не се лъжа в Проспийд а беше с мотор като твоя.също го караха с 5W30 и мъркаше.Абе приятно возене и само хубави емоции с него.Надявам се че няма да го караш зимата,щото ще си като снегорин и няма да изкара дълго в този си вид Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tazzz #14 Отговорено 4 Ноември, 2008 (Редактирано) Честито за придобивката колега, много здрава кола си си избрал. Аз също съм виждал този рекс в Шумен и се загледах, че е лоша имитация на рекса на Magnum, който го гледах на Солунска ( нищо лично колега, просто не е изкопиран като хората )За хъркането и затихването си смени аксиалния лагер, после виж дали не трябва ревизия на скорости, че ако ги изпотрошиш, тези кутии станаха много дефицитни Поздрави, добре дошъл и само безаварийни километри ! Редактирано 4 Ноември, 2008 от tazzz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BLEIN MONO #15 Отговорено 4 Ноември, 2008 Честито колега, със здраве и много безаварийни! Много хубав рекс. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #16 Отговорено 4 Ноември, 2008 Колега рекса е маниакален само да е един цвят ще стане просто уникат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BatV #17 Отговорено 4 Ноември, 2008 Честито колега! Много да те радва! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #18 Отговорено 4 Ноември, 2008 Честито, много добър избор.Много безаварийни! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #19 Отговорено 4 Ноември, 2008 Имам два Рекса...Приготви се да се влюбваш всеки ден все повече и повече в картинга...иначе за съветите послушай колегите.Най-вероятно лагери на първичния вал.Но вместо да отгатваме отиди някъде да я прегледат хора които разбират.Успех и много безаварийни км. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cekata 0 #20 Отговорено 4 Ноември, 2008 Ууааау,не очаквах толкова отзиви от този форум,благодарско на вички колеги за коментарите.Вече съм доста влюбен в колата и удоволствието от шофирането е незаменимо и няма нищо общо със предишните ми коли,а изпреварванията са истинско кратко блаженство.Взимам заплата и я карам при хваления от вас Влади да и смени лагера на скоростите и започвам събиране на парички за интейк,чип и колектори.Успехи на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest rulemaker #21 Отговорено 4 Ноември, 2008 Честито колега, много добър избор. дано да те радва безкрай километри иии само в лютеницата да го караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev 0 #22 Отговорено 4 Ноември, 2008 Честито и от мен с кеф да го караш тоя рекс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #23 Отговорено 4 Ноември, 2008 А честит да ти е Рекса много да те радва иииии ядовето по него ще се оправят лесно спокич Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Manqk 1 #24 Отговорено 17 Ноември, 2008 Честито! Да си я караш със здраве.Много безаварийни километри. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zarety 0 #25 Отговорено 17 Ноември, 2008 Честито колега, със здраве и много безаварийни! Много хубав рекс. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheDevilTwin 17 #26 Отговорено 17 Ноември, 2008 имаше един такъв Рекс на времето,но вие повечето явно сте тук от скоро.първо беше на Hronos,после от него го купи Magnum(Ivo-Roilev),но го удари в мантинелата на магистралата....... А беше същата разцветка,което ме шашка защото това не е стандартна такава..... И нямаше такава добавка отзад на бронята,която на мен лично не ми харесва. Иначе онзи въпросния рекс даваше 133 коня на колелата ако не се лъжа в Проспийд а беше с мотор като твоя.също го караха с 5W30 и мъркаше. Абе приятно возене и само хубави емоции с него. Надявам се че няма да го караш зимата,щото ще си като снегорин и няма да изкара дълго в този си вид Мда, и аз за същия рекс се присетих... наистина беше много готин - дори имам опасения, че този е същият... но е малко възможно! Та.. добър избор и добре дошъл в клуба! Няма нужда от суперлативи - нека колата сама ти демонстрира на какво е способна Честито! П.П. Ето го и оригинала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wolfcry 74 #27 Отговорено 17 Ноември, 2008 (Редактирано) Шума е най вероятно лагера на първи4ния вал на ск.кутия ..именно там е иначе честито, уникалнa e, кола за ценител, дано си такъв и я гледаш Редактирано 17 Ноември, 2008 от Wolfcry Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rysel4e 1 #28 Отговорено 20 Ноември, 2008 честито и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cekata 0 #29 Отговорено 21 Ноември, 2008 (Редактирано) благодарско колеги,вече колата е на 16-ки и скоро ще има интейкче и изпускателни колектори та да и върнем някое друго конче снимки след 2 дни като я поизмия да споделите как е със 16-те Редактирано 21 Ноември, 2008 от cekata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #30 Отговорено 21 Ноември, 2008 Нищо няма да и върнеш, с тея 16-ки си и взел доста Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #31 Отговорено 21 Ноември, 2008 Давай колега направи го бърз красавец рекса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове