Jump to content
Type R

Продавам Civic'96 англичанка 1.4 90к.с.

Recommended Posts

Понеже се обаждат хора или пращат РМ с искане за повече инфо - обяснявам:Хондата е вкарана преди 3,5 г. от Австрия със сервизна книжка на 120 000км. Сега е на 150 000км. Не съм имал никакви грижи с нея през това време - единственото което съм правил е смяна на амортисьори преди 2г. и смяна на масло и филтри. А също и смяна на тампони на носачите като си я купих. По външен вид и купе единствените забележки са: малко петънце набъбнала боя на ръба на капака и съвсем леко едва забележимо хлътване на заден калник( което би се оправило ако просто се бутне отвътре примерно :rolleyes:) . От 2г. я карам с изгоряло подгряване на ламбда сонда и няма никакъв проблем ( Сашо тогава каза, че може да я намери за около 300лв. но не си струвало да я сменям и аз не я смених). В сервиза на Хонда казаха същото, са мо че там цената е 500лв., май. Цената е твърда, защото според мен и без това е мн. ниска. Просто колата не ми трябва - имам си Галопер и си купувам Акорд. Това е положението, поздрави на всички колеги хондаджии :lol:.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега ако не загрява сондата това ще ти вдигне разхода да не би да имаш две сонди едната след катализатора която отчита дали работи правилно катализатора и ако си го махнал от там да ти дава грешката това се оправя с едно резисторче или с леко пипане в компа :lol:Иначе колата е страхотна аз лично навивам брат ми да и се мята :lol:Успех с продажбата !

Редактирано от Zaho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега ако не загрява сондата това ще ти вдигне разхода да не би да имаш две сонди едната след катализатора която отчита дали работи правилно катализатора и ако си го махнал от там да ти дава грешката това се оправя с едно резисторче или с леко пипане в компа :PИначе колата е страхотна аз лично навивам брат ми да и се мята ;)Успех с продажбата !

Aми да ти кажа, доколкото зная ако повредата е в самата сонда ще се вдигне разхода, но подгряването на сондата не влияе на разхода - така поне ми обясниха. Аз със сигурност мога да гарантирам, че разходът си е ОК. Иначе катализатора не съм го пипал - там си е. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

OБЯВАТА ВЕЧЕ НЕ Е АКТУАЛНА! Моля модераторите да заключат темата, благодаря.,

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мацката ли я взе колата ? :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители