nikolai_fox 2 #1 Публикувано 1 Ноември, 2008 какво по точно смени - пружини и амортисьори или само пружини Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #2 Отговорено 1 Ноември, 2008 Здравей!Не е нормално да клекне толкова много,даже и с пасажери отзад.Явно проблема е при майсторите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #3 Отговорено 1 Ноември, 2008 при положение че от спортно минава към стандаретно не трябва да клекне изобщо - а ако е сменил само пружини и е останал със спортните амортисьори може Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #4 Отговорено 1 Ноември, 2008 Незнам ама май в теб е проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
My Honda 0 #5 Отговорено 1 Ноември, 2008 Колата трябва да стои с леко наведена предница а не задница то е ясно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speedy gonzales 14 #6 Отговорено 1 Ноември, 2008 (Редактирано) нали помниш че и мойта беше така.сложих нови прожини от магазина като си мислех, че са омекнали, но ефект нулев.и се сварзах с Драгича и от него взех комплект амортисьори с прожини от англичанка комби с ВТИ мотора.и сам видя как сее получило. Редактирано 1 Ноември, 2008 от speedy gonzales Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cerwin_vega 0 #7 Отговорено 1 Ноември, 2008 не би трябвало да кляка явно има някакъв проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phillip 1 #8 Отговорено 1 Ноември, 2008 ми незнам чесно да ви кажа аз вчра вечерта ги смених (инъче возията е страхотна) задницата просто остана малко по надолу.Не вярвам да е проблема в майсторите защотото и аз бях там всичко мина по план освен 1-2 неща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NPN #9 Отговорено 1 Ноември, 2008 Моята е същия модел и е със стандартно окачване, но няма проблема описан от колегата, дори и с 4-ма в купето и 20-30 кг в багажника. Явно нещо в монтажа или използваните части не е както трябва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cerwin_vega 0 #10 Отговорено 2 Ноември, 2008 може предния собственик да си е играл на майстор и да прай по-ниска колата задните ти прожини да са скъсени ... или пък до толкова да са заминали че да са си загубили способноста си да са твърди ... това са само предположения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове